Telefonum İzleniyor mu?

perseph0ne

Centipat
Merhaba. Telefonumda son aylarda tuhaf şeyler yaşıyorum ve sizlere danışmak istedim, belki fikri olan birileri vardır.

En basitinden başlamam gerekirse WhatsApp profil fotoğrafı kendi kendine siliniyor ve öyle olduğunda paylaştığım durum varsa o da siliniyor. Hadi bu uygulama kaynaklı bir sorun diyelim. Böyle düşünmemin sebebi karşı taraftan birisi girdiği için mi her şey siliniyor?

Bazen kamera kendi kendine açılıyor.

Geçenlerde arkadaşıma konum atarken yakın akrabamın okuduğu okulun konumu gitti. Bulunduğum yerle alakası dahi yoktu. Ben de şüphelendim ve birkaç gün sonra akşam deneme amaçlı tekrar yolladığım zaman o kişinin evinin konumu gitti.

Bir uygulama ya da program vasıtasıyla telefona girilmesi mümkün mü?
Nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanıyorum en azından içim rahat IOS'un güvenliğinden değil aslında %90 virüsler Android'e yazılır o yüzden IOS'a geçmeni öneririm.
"XXX "sitesi ne ya? Kahkaha attım. XXX sitelerine girmeyin, yeterli. Yazılımsaldır dendiği gibi ahahaha.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı