Telefonumda birileri konuştu

Lioren

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B
İşlemci : Intel i5-11400H 2.7GHz
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
RAM : 16GB (8x2)
SSD : Crucial 500GB
Ekran : 144Hz IPS 3ms
Merhaba. Az önce Reddit'te dolanırken bir anda bir ses geldi ve "ikisini de görüyoruz şu anda" gibi bir şey dedi bir erkek. Ben de anında Reddit'ten çıkıp telefonu yeniden başlattım. Aşırı korktum. O 2. kişi kim onu da bilmiyorum. Tek değildi adam galiba. Ne yapacağım? Format at derseniz atarım o kadar korktum. Eskiden de arada bir olurdu yeniden başlat yapıyordum gidiyordu hep aynı kişi değildi yayın falan açmıştı biri sesi geliyordu.

Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Merhaba. Az önce Reddit'te dolanırken bir anda bir ses geldi ve "ikisini de görüyoruz şu anda" gibi bir şey dedi bir erkek. Ben de anında Reddit'ten çıkıp telefonu yeniden başlattım. Aşırı korktum. O 2. kişi kim onu da bilmiyorum. Tek değildi adam galiba. Ne yapacağım? Format at derseniz atarım o kadar korktum. Eskiden de arada bir olurdu yeniden başlat yapıyordum gidiyordu hep aynı kişi değildi yayın falan açmıştı biri sesi geliyordu.

Ne yapabilirim?
Cihazınızın marka ve modelini imzanızda görmekteyim. Ses ahizeden mi yoksa hoparlörden mi gelmekteydi? İkinci olarak APK şeklinde cihazınıza Google Play dışında yükleme yaptınız mı?

Videolar buga giriyordur arkada çalışıyordur vs.

Çok video izlerim bazen bug olur arkada devam eder de oylesi degil gibi. Bir şey indireceksem de Play Store'dan indiririm kolay değil ama bayağı korkuttu.

Ne yapabilirim?

Belki radyo sinyali olabilir. Saçma gelecek belki ama ben laptopa kulaklık takarak gece yarısı oyun oynuyordum ve arada bir radyo kanallarının sesi geliyordu. Başıma birçok kez geldi.

Arkada video açık kalmıştır. RAT yediysen bunları yaşaman normal ancak hiçbir bilgisayar korsanı böyle amatörce bir harekette bulunmaz diye düşünüyorum.

Hep Reddit kullanırken mi oluyor? Yoksa her zaman mı oluyor? RAT yemiş olabilirsin, Android ise.
Arada oluyor 6 7 ayda bir. Ama boylesi değildi hiç. Reddit kullanırken ilk defa oldu. Videoları aşağı kaydırırkendi. Ondan da olabilir.
Reddit güvenilir site ama arkadaşın dediği gibi bug tarzı bir şey olmuştur. Telefonun eskiyse yapabilir.
2019da aldık. Samsung A30s.

Cihazınızın marka ve modelini imzanızda görmekteyim. Ses ahizeden mi yoksa hoparlörden mi gelmekteydi? İkinci olarak APK şeklinde cihazınıza Google Play dışında yükleme yaptınız mı?
Kulaklık takılıyken. Androidoyunclubtan virüslü yerlere girmeden Spotify indirdim. Arada güvenilir yerlerden APK oyunlar da indiriyorum.

Arada oluyor 6 7 ayda bir. Ama boylesi değildi hiç. Reddit kullanırken ilk defa oldu. Videoları aşağı kaydırırkendi. Ondan da olabilir.

2019da aldık. Samsung A30s.

Kulaklık takılıyken. Androidoyunclubtan virüslü yerlere girmeden Spotify indirdim. Arada güvenilir yerlerden APK oyunlar da indiriyorum.
Reddit hızlı hızlı kaydırırken videoları açabiliyor bazen, ondan kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı