Telefonumu izleyebilirler mi?

Google servisleri zaten telefonunuzu izliyor ki. Eğer gerçekten gizliliğe önem veriyorsanız custom ROM kurun.
Çok saçma bir argüman. Gizlilikle güvenlik bam başka bir şey. Virüsler hem gizliliğinizi ihlal eder hem güvenliğinizi verilerinizi alır tanımadığınız kişiler. Ama Google mesela gerekli olan verileri toplar seni güvende tutar ve o verileri canı gibi korur.

Çok saçma bir argüman. Gizlilikle güvenlik bam başka bir şey. Virüsler hem gizliliğinizi ihlal eder hem güvenliğinizi verilerinizi alır tanımadığınız kişiler. Ama Google mesela gerekli olan verileri toplar seni güvende tutar ve o verileri canı gibi korur.
Asıl saçma olan argüman sizinki. Ben güvenlik ile ilgili hiç bir şey demedim bile?

Asıl saçma olan argüman sizinki. Ben güvenlik ile ilgili hiç bir şey demedim bile?
Asıl saçma olan benimkiyse açıklar mısınız? Konu sahibinin dediği olay tamamen güvenlikle alakalı bilinmedik siteden apk kurmak. Siz ne diyorsunuz peki? "Google servisleri zaten telefonunuzu izliyor ki. Eğer gerçekten gizliliğe önem veriyorsanız custom ROM kurun."

Sanki Google bir virüsmüş gibi bir muamele yapıyor ve çok nihilist yaklaşıyorsunuz Google zaten takip ediyor boş ver virüsler takip etse ne olur çok takıyorsan custom ROM kur kafasındasınız daha çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı