emrekaplan12 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 Fotoğrafı var mı?
armat Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer amsterdam 27 Mayıs 2023 #3 iPhone'sa pekala mümkün. Android'lerde de belli başlı modeller öne çıkıyor. Bilmek lazım kısaca.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Mayıs 2023 #4 Tabi mümkün kasa tasarımı yardımcı olur.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 27 Mayıs 2023 #5 Hocam ayarlar hakkındaya gidin. Açılmıyorsa bir fotoğraf atabilir misiniz?
emrekaplan12 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #6 the world is yourss dedi: Fotoğrafı var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece kamera kısmının olduğu taraf var. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
the world is yourss dedi: Fotoğrafı var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece kamera kısmının olduğu taraf var.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #7 emrekaplan12 dedi: Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam her model için geçerli olmayabilir bu arka kasadan tanıma yöntemi. Günümüz telefonlarının kasaları ve tasarımları birbirine çok fazla benziyor. Model elinizdeyse ayarlardan kontrol edebilirsiniz.
emrekaplan12 dedi: Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam her model için geçerli olmayabilir bu arka kasadan tanıma yöntemi. Günümüz telefonlarının kasaları ve tasarımları birbirine çok fazla benziyor. Model elinizdeyse ayarlardan kontrol edebilirsiniz.
M ModernHarmony18 Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 274 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i7-10750H GTX 1650 SUPER 4GB 64,0 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 27 Mayıs 2023 #8 Görsel ekler misiniz? emrekaplan12 dedi: Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
Görsel ekler misiniz? emrekaplan12 dedi: Arkadaşlar yardımınız gerek, sadece telefonun arkasına bakarak telefon modeli öğrenmek mümkün müdür sizce? Mümkünse nasıl olur? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
emrekaplan12 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #9 c7dmz30 dedi: Hocam ayarlar hakkındaya gidin. Açılmıyorsa bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kendi telefonumun değil, başkasının telefonunun.
c7dmz30 dedi: Hocam ayarlar hakkındaya gidin. Açılmıyorsa bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kendi telefonumun değil, başkasının telefonunun.
c7dmz30 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer Minecraft Klasöründe Textures Manzaralı 4+1 Klasör 27 Mayıs 2023 #10 emrekaplan12 dedi: Kendi telefonumun değil, başkasının telefonunun. Genişletmek için tıkla... O zaman fotoğraf varsa ekleyin belki bulunabilir.
emrekaplan12 dedi: Kendi telefonumun değil, başkasının telefonunun. Genişletmek için tıkla... O zaman fotoğraf varsa ekleyin belki bulunabilir.