Çözüldü Telefonun başkası tarafından izlendiğini nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emreemiryg

Decapat
Telefonumun kamerasından izlenildiğimizi nasıl anlarız? Geçen bir linke tıkladım ve bir şey inmedi, hatta telefonu kapatıp ses tuşu olan yerden yapılan "factory reset" denen sıfırlama işlemini yaptım. Sonra yedeklemeleri kontrol ettim ve hep o tarihten önce idi. Bir virüs olduğunu sanmıyorum ama izlenmekten korkuyorum, yardımcı olabilir misiniz? En azından içimi rahatlatmam için.

Hani telefon onu da yedeklemiştir diye çok korkuyorum ama?

Kaspersky ile reset atmadan önce tarama yaptım ama bir sonuç çıkmamıştı.
Hocam dediğim gibi trojan çalışması için kurulması gerekiyor yedeklense bile kurulu olmadığı sürece bir sorun olmaz. Yinede içiniz rahat etmiyorsa, Eset ile tam tarama yapın.

Hocam herkes sorun olmadığı konusunda hemfikir. Eğer hala şüphen varsa telefonu at kurtul yani.
hahah teşekkürler. İçime su değil şelale serptiniz, lütfen son soruma cevap verin, Whatsapp yedekleri (zaten whatsappdan geldi link mart 5 gibi ama en son yedek 28 şubat alınmış.) birde huawei yedekleri onlarda sadece galeri bir şey yoktur değil mi son noktayı koyun lütfen
Hocam dediğim gibi trojan çalışması için kurulması gerekiyor yedeklense bile kurulu olmadığı sürece bir sorun olmaz. Yinede içiniz rahat etmiyorsa, Eset ile tam tarama yapın.
az önce yazdığım cevaba bakabilir misiniz son sorum var noktayı koyun hocam

hahah teşekkürler. İçime su değil şelale serptiniz, lütfen son soruma cevap verin, Whatsapp yedekleri (zaten whatsappdan geldi link mart 5 gibi ama en son yedek 28 şubat alınmış.) birde huawei yedekleri onlarda sadece galeri bir şey yoktur değil mi son noktayı koyun lütfen

az önce yazdığım cevaba bakabilir misiniz son sorum var noktayı koyun hocam
At gitsin valla bak, sende kurtul bizde kurtulalım.(!)

Yoktur hocam, zaten o kadar arayıp bulamadığınız bir zararlı yazılım olsa onu sana bana atmazlar.

Hocam bi de meraktan soruyorum yanlış anlamayın, takıntı hastalığı olabilir mi sizde? Hakaret amaçlı sormuyorum gerçekten, çünkü OKB hastalarında kendini onaylatma isteği olur genellikle, böyle konularda benim de çok takıntım vardı önceden.

Yoktur hocam, zaten o kadar arayıp bulamadığınız bir zararlı yazılım olsa onu sana bana atmazlar.

Hocam bi de meraktan soruyorum yanlış anlamayın, takıntı hastalığı olabilir mi sizde? Hakaret amaçlı sormuyorum gerçekten, çünkü OKB hastalarında kendini onaylatma isteği olur genellikle, böyle konularda benim de çok takıntım vardı önceden.
Hocam umarım görürsünüz biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayın, merak etmeyin yanlış anlamadım hatta yaptığınız yorumlar çok doğru çok takıyorum fazla düşünüyorum ve sanırım aşırı derin bir şekilde yorumluyorum durumları, umarım sizi sıkmamışımdır.

Hocam umarım görürsünüz biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayın, merak etmeyin yanlış anlamadım hatta yaptığınız yorumlar çok doğru çok takıyorum fazla düşünüyorum ve sanırım aşırı derin bir şekilde yorumluyorum durumları, umarım sizi sıkmamışımdır.
Yok hocam aynı sıkıntı bende de var biliyorum nasıl bir şey olduğunu, o yüzden empati kurabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı