Çözüldü Telefonun başkası tarafından izlendiğini nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emreemiryg

Decapat
Telefonumun kamerasından izlenildiğimizi nasıl anlarız? Geçen bir linke tıkladım ve bir şey inmedi, hatta telefonu kapatıp ses tuşu olan yerden yapılan "factory reset" denen sıfırlama işlemini yaptım. Sonra yedeklemeleri kontrol ettim ve hep o tarihten önce idi. Bir virüs olduğunu sanmıyorum ama izlenmekten korkuyorum, yardımcı olabilir misiniz? En azından içimi rahatlatmam için.

@Hellomyquestion Sorduğunuz için sağ olun hocam, bu aralar meşgul olduğumdan kafaya takmaya zaman kalmıyor ama ne zaman ki biraz kafa dinlemek istesem geri geliyor takıntılar. Büyük ihtimal hayatım boyunca da bu devam edecek, bununla yaşamaya alıştım zaten yıllardır aynı durumdayım ama yine de sıkıntı vermiyor değil.

@Hellomyquestion Sorduğunuz için sağ olun hocam, bu aralar meşgul olduğumdan kafaya takmaya zaman kalmıyor ama ne zaman ki biraz kafa dinlemek istesem geri geliyor takıntılar. Büyük ihtimal hayatım boyunca da bu devam edecek, bununla yaşamaya alıştım zaten yıllardır aynı durumdayım ama yine de sıkıntı vermiyor değil.
Sanırım ben de cevap verebilirim, dediğim gibi çok düşünen biriydim ama artık bunu çok yüksek düzeyde azalttım.
Ya ben bu durumla ilgili psikiyatriye gittim yine de bir çözüm bulamadım çok aşırı takıntılıyım sizin gibi belki daha fazla, belki daha az ama çok kötü hissediyorum çoğu zaman, merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi diye.

Ya ben bu durumla ilgili psikiyatriye gittim yine de bir çözüm bulamadım çok aşırı takıntılıyım sizin gibi belki daha fazla, belki daha az ama çok kötü hissediyorum çoğu zaman, merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi diye.
Yok hocam çok illet bir şey, ne zaman düzeldi desem yine geri geliyor. Şu güne kadar uyguladığım en iyi yöntem -çok basit olsa da- takıntılar yokmuş gibi davranmak. Kendimi kandırmayı sevmesem de takıntılar yokmuş gibi davranınca, aklıma geldiklerinde o an ne yapıyorsam devam ettiğimde kısa süre sonra gidiyorlar. Tabi sonra yine geliyor ama anlık olarak etkili bence.

Yok hocam çok illet bir şey, ne zaman düzeldi desem yine geri geliyor. Şu güne kadar uyguladığım en iyi yöntem -çok basit olsa da- takıntılar yokmuş gibi davranmak. Kendimi kandırmayı sevmesem de takıntılar yokmuş gibi davranınca, aklıma geldiklerinde o an ne yapıyorsam devam ettiğimde kısa süre sonra gidiyorlar. Tabii sonra yine geliyor ama anlık olarak etkili bence.

Anladım hocam benim de aynı şekilde geçici çözümlerin oluyor, Ama sürekli olmuyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı