Telefonun ekran parlaklığının çok azalmasının çözümü var mı?

• Konuyu başlatan Denji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.445
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar annemin telefonunun ekran parlaklığı çok az, neredeyse tamamen açınca ekran parlaklığını normal oluyor. Telefonun markası Casper VIA. Bu sorun annemin bir arkadaşının annemin telefonuna temizleme uygulaması diye safe Security denen uygulamayı indirmesi ile oldu. Uygulamayı sildik ama sorun hala devam ediyor. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar annemin telefonunun ekran parlaklığı çok az, neredeyse tamamen açınca ekran parlaklığını normal oluyor. Telefonun markası Casper VIA. Bu sorun annemin bir arkadaşının annemin telefonuna temizleme uygulaması diye safe Security denen uygulamayı indirmesi ile oldu. Uygulamayı sildik ama sorun hala devam ediyor. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar ya?
Ayarlar>Ekran>Otomatik parlaklık seçeneğini kapat düzelecektir.

Uygulama izinlerinden bakmayı deneyin. Tam olarak nerede bilmiyorum ama anneniz yetki verdiyse bazen kalabilir. Özel tema programlarında oluyor bazen uygulamayı silseniz bile arkada bırakabilir bazı şeyleri.
İnceleyeceğim. Çok sağ olun.

Bir anne telefonunu düzgün kullansa şaşacağım :D

Bir anne telefonunu düzgün kullansa şaşacağım :D
Çok düzgün kullandı ama annem yalan yok. 6 yıldır kullanıyor şimdiki Casper VIA'yı. Ben şu yaşıma kadar 6 tablet 2 telefon ve 1 televizyon kırdım :(. Ki kırılma sebepleri de düşme falan değil zaten... Öfke bozukluğum var benim.
Oldu gibi arkadaşlar. Bilginize kurban sizin :D. Akıllı cihazlarda biraz cahilim de ;). Ekran parlaklığını ortamdaki ışığa göre ayarla diye bir seçenek var o açılmış onu kapattım ve düzeldi. Tekrar çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı