Telefonun ekranının kırılması suçu kimde?

Yassupoi

Centipat
Katılım
27 Kasım 2021
Mesajlar
174
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorum şu: Telefonum Huawei P Smart 2019.Ekranını tutan çentikiğin yarısı kopmuştu. Ben de tamirciye götüreyim dedim.
Babamla çıktık evden, gittik tamirciye. Adam baktı, aynı sorundan bir kez daha götürmüştük, bir kez daha oldu. O yüzden de bedava yapayım dedi. Direkt bir tutkal sürdü ama hangi marka bilmiyorum. Arkasına dönüp yaptı. Sonra da üstüne bir sürü lastik bağladı, hem üste hem alta ve ellemememi, çantama koymamı söyledi. Ben de misafirliğe gittim eve geldim ve bir baktım ekran çatlamış... Dışta bir sıkıntı yok, ölü pixel gibi olmuş. Siyah siyah çizgiler. Adamın sürdüğü yere tutkal akmış ve kurumuş. Adama gittik, bir yere vurmuşundur dedi. Çanta kucağımdaydı, içinde anahtarlık yok bir şey yok. Artı yumuşacık şapkamın içine koydum, çantadaki telefon dışında bir tek sert madde bile yok. Telefon kafayı yemiş gibi. Halen kendi kendine hareket ediyor. Babam da adama hak veriyor. Ne yapacağım ben şimdi? Bir de 1000 lira istiyor. Hayır telefonun orasında boşluk var. Çentik takmadan tutkal sürmüş. Ben kuruyup çatladığını tahmin ediyorum. Sizce kim haklı?
 
Son düzenleme:
Keşke kendi servisine yaptırsaydınız. Bilgisayarcı ve telefon tamircilerine hiç güvenemedim, güvenemeyeceğim.
 
Yapacak bir şey yok demekki fıtratında varmış.
Güzel kardeşim bak bizim de inancımız var ama haksızlığa "Yapacak bir şey yok." demek ne demek! Ayrıca o fıtrat değil kaderdir. Sizinki de yanlış kader anlayışıdır. Fıtrat, insanın doğuştan bir Tanrıya inanma, tapma ihtiyacına sahip olmasıdır.

Anlattığınıza göre siz haklısınız.
 
Adam kabul etmiyor benden değil diyor.Bu sefer de babam reddediyor 1000 TL veremem diye ne yapacağım ben Samsung J2 vardı eski onu verdiler elime...
Ne demek yapacak bir şey yok? Adam bildiğin dolandırmış. Karakol'a gidip dolandırdı dese haklı çıkar.
E ne yapacam kanka ben? :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı