M Melihduan Centipat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 32 7 Mart 2020 #1 Telefonun güç tuşu çalışıyor ama ekranı açıp kapayamıyorum. Güç tuşunun çalıştığını nereden anladım derseniz ekran görüntüzü alabiliyorum güç tuşu ile Home tuşuna basınca. (Telefonum Samsung Note 5) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2020
Telefonun güç tuşu çalışıyor ama ekranı açıp kapayamıyorum. Güç tuşunun çalıştığını nereden anladım derseniz ekran görüntüzü alabiliyorum güç tuşu ile Home tuşuna basınca. (Telefonum Samsung Note 5)
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 7 Mart 2020 #2 Ekranınız bozuktur herhalde.
Selim Cengiz Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 140 Yer Erzincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 7 Mart 2020 #3 Tavsiyem 25sn boyunca power tuşuna basılı tutun telefon kapanacaktır sonra yeniden başlatın
M Melihduan Centipat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 32 7 Mart 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekranınız bozuktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Telefonu kullanabiliyorum herhangibir sıkıntısı yok. Selim Cengiz dedi: Tavsiyem 25sn boyunca Power tuşuna basılı tutun telefon kapanacaktır sonra yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekranınız bozuktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Telefonu kullanabiliyorum herhangibir sıkıntısı yok. Selim Cengiz dedi: Tavsiyem 25sn boyunca Power tuşuna basılı tutun telefon kapanacaktır sonra yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Humanist Lemur Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 84 7 Mart 2020 #5 Melihduan dedi: telefonu kullanabiliyorum her hangibir sıkıntısı yok olmuyor Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli ne?
Melihduan dedi: telefonu kullanabiliyorum her hangibir sıkıntısı yok olmuyor Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli ne?
M Melihduan Centipat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 32 7 Mart 2020 #6 Humanist Lemur dedi: Telefonunuzun modeli ne? Genişletmek için tıkla... Samsung galaksi Note 5. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2020
Selim Cengiz Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 140 Yer Erzincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 7 Mart 2020 #7 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekranınız bozuktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekran bozuk olsa görüntü hiç gelmez. Bu tür arızalar genellik yazılımsal oluyor
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekranınız bozuktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekran bozuk olsa görüntü hiç gelmez. Bu tür arızalar genellik yazılımsal oluyor
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 7 Mart 2020 #8 Selim Cengiz dedi: Ekran bozuk olsa görüntü hiç gelmez. Bu tür arızalar genellik yazılımsal oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamadım sorunu. Ekranı açıp kapayamıyorum derken neyi kastetmiş arkadaş anlayamadım.
Selim Cengiz dedi: Ekran bozuk olsa görüntü hiç gelmez. Bu tür arızalar genellik yazılımsal oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamadım sorunu. Ekranı açıp kapayamıyorum derken neyi kastetmiş arkadaş anlayamadım.