Cihazınız Apple ise mümkün değil. Ancak Discord yükleyip bir odaya telefondan bir odaya PC'den bağlanıp, PC'nin sesini de karşıya iletmeyi açıp yapabilirsiniz. Ancak bayağı uzun bir iş olur.
Aynı uygulamayı Telefonunuza da yüklemeniz ve Pc'den uygulamasına girip yukarıda "Connect" demeniz gerekli. Uygulamayı telefonda başlatmanız ve telefondan da eğer ki Wifi ile bağlanacaksanız Wifi seçeneğini seçmeniz gerekli.
Cihazınız Apple ise mümkün değil. Ancak Discord yükleyip bir odaya telefondan bir odaya PC'den bağlanıp, PC'nin sesini de karşıya iletmeyi açıp yapabilirsiniz. Ancak bayağı uzun bir iş olur.
Wi-Fi yolu ile Wo Mic, iPhone cihazlarda da çalışıyor. Kendim kullanıyorum, ayrıca bir aylık abonelik aldım ve ses kalitesini yükselttim, arkadaşlarım sesimin çok iyi olduğunu söylüyor.
DroidCam uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Hem kamera hem mikrofon yapma özelliği var telefonu yedek fazladan eski telefonunuz varsa android şarza takın pc de usb olarak girin droidcam uygulamasından rahatlıkla kullanın bataryası iyiyse