Kullanıcı a Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Vatandan Samsung telefon aldım sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama gerçekten 0 olduğunu kanıtlamak istiyorum kendime. IMEI numarası sorguladığımda sıkıntı çıkmadı. Bu kontrolü IPhone'da yapmak çok basit fakat Androdi de bir yöntem bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Vatandan Samsung telefon aldım sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama gerçekten 0 olduğunu kanıtlamak istiyorum kendime. IMEI numarası sorguladığımda sıkıntı çıkmadı. Bu kontrolü IPhone'da yapmak çok basit fakat Androdi de bir yöntem bulamadım.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Vatan'dan alıyorsanız alabileceğiniz en sıfır telefonu alıyorsunuz merak etmeyin. Hiç kontrole bile gerek yok.
Vatan'dan alıyorsanız alabileceğiniz en sıfır telefonu alıyorsunuz merak etmeyin. Hiç kontrole bile gerek yok.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Vatan yemin ediyorum telefon sıfır mı desin mesela? Kutuyu açarken 50 tane emniyet bandı oluyor zaten.
Vatan yemin ediyorum telefon sıfır mı desin mesela? Kutuyu açarken 50 tane emniyet bandı oluyor zaten.
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 22 Ağustos 2023 #4 Jelatin yok muydu telefonun üzerinde? Güvenlik etiketleri vb.