Telegram 6.2, Gelişmiş Video Düzenleyici İle Geldi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Telegram 6.2, Gelişmiş Video Düzenleyici İle Geldi
Telegram 6.2

Telegram 6.2 güncellemesi gelişmiş video düzenleyici ve hareketli çıkartmalar sunuyor. Gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram yeni sürümü ile çıtayı yükseltmiş durumda. 2015 yılında güçlü fotoğraf düzenleyicisi ile rakiplerinin bir adım ...

Devamı: Telegram 6.2, Gelişmiş Video Düzenleyici İle Geldi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Pek kullanmayacağım bir özellik ama aşırı başarılı bir uygulama, hem de açık kaynaklı. Keşke daha çok bilinse. Whatsapp webin durmadan telefona ulaşmaya çalışılıyor yazması ve biri bana mesaj attığında 5-10 dakika sonra bildirim gelmesinden dolayı yükledim, harika özellikleri var. Telefonum açık olmasa bile bilgisayarda kullanabilmem ayrı bir güzel özellik.
 
Telegram ne yaparsa yapsın hiçbir zaman Whatsapp kadar popüler olamayacak. Evet, özellikleri Whatsapp'tan daha iyi ama kimse alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyecektir.
Ben de öyle düşünüyorum. Whatsapp'ta bir güvenlik açığı dahi oluşsa, marka çok kötü bir ün salmaya dahi başlasa program o kadar çok kullanılıyor ki sanki normal mesajlaşma diye bir şey yok, telekominasyon şirketleri whatsapp sms özelliği dağıtıyor gibi.
 

Geri
Yukarı