Televizyon için ambilight LED önerisi

Mami riven

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bütçe 10 bin TL. Televizyon normal Vestel 65" ekranlı TV. Tvdeki görüntüyle senkronize olan LED takmak istiyorum, ambilight diyorlar sanırım, pek anlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor bu olayı kendi televizyonuma yapmam için? Ürün önerisi de istiyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GOVEE markasının bu iş için ürettiği ürün var 4.000TL civarında sanırım ama TV'nin üstünden önüne doğru bir parça geliyor rahatsız edici durabiliyor kimine göre. Philips'in LED'i ve Sync box seçeneği de var ancak şu an sadece box 12.000TL. DIY yapanlar oluyor kendisi ancak performanslı olmuyor gecikmeler ve kapanma sorunları oluyor. Görünen parça rahatsız etmeyecekse GOVEE almak sizin için daha uygun olur.

GOVEE markasının bu iş için ürettiği ürün var 4.000TL civarında sanırım ama TV'nin üstünden önüne doğru bir parça geliyor rahatsız edici durabiliyor kimine göre. Philips'in LED'i ve Sync box seçeneği de var ancak şu an sadece box 12.000TL. DIY yapanlar oluyor kendisi ancak performanslı olmuyor gecikmeler ve kapanma sorunları oluyor. Görünen parça rahatsız etmeyecekse GOVEE almak sizin için daha uygun olur.
Goovenin hangi ürünü tam olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı