Televizyon mu projeksiyon mu?

Thesyk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700F /ASUS RTX3060Tİ /MLD M700 1TB /GSKİLL 32 RAM
Meslek
CAD DESIGNER
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni eve taşınacağım. Bunun için evime televizyon veya projeksiyon almak istiyorum. Bu konu hakkında bana önerebileceğiniz aletler nelerdir? Televizyon 50inçden küçük olmasını istemiyorum. Projeksiyon alsam bile onun için perde vs. gerekecek bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni eve taşınacağım. Bunun için evime televizyon veya projeksiyon almak istiyorum. Bu konu hakkında bana önerebileceğiniz aletler nelerdir? Televizyon 50inçden küçük olmasını istemiyorum. Projeksiyon alsam bile onun için perde vs. gerekecek bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe nedir? Bende 1-2 ay öncesine kadar bu soru içerisinde kalmıştım. Projeksiyon aldım beklentimi karşılamadı, iade edip yeni bir televizyon aldım memnunum.

Bütçem 25.000 TL. Projeksiyondan niye memnun kalmadın? Görüntü kalitesi falan mı?
Bütçe nedir? Bende 1-2 ay öncesine kadar bu soru içerisinde kalmıştım. Projeksiyon aldım beklentimi karşılamadı, iade edip yeni bir televizyon aldım memnunum.
Bütçeniz nedir?
İnternetten biraz araştırdım herkes seninle aynı fikirde ve galiba projeksiyonların ampul sorunu oluyor.
Bence Televizyon cunku Projeksiyonda o canliligi yakalayamazsin diye dusunuyorum. Projeksiyonun daha cok sunum yapmak icin oldugu dusuncesindeyim.

Soyle bir konu gordum takip et istersen.

Eğer evinde beyaz büyük düz duvar varsa prejeksiyon daha mantıklı olur ama görüntü kalitesi renkler ne kadar memnun eder sana kalmış. TV gibi değil. Ayrıca prejeksiyonların Wi-Fi çekim gücü iyi değil. Bence TV alman daha mantıklı. En azından çok uğraştırmaz seni.

Projeksiyon tatmin etmez, tavsiyem bütçe varsa en az 75 inç TV almanız. OLED, QLED vs. şart değil, mesela Samsung Crystal UHD modelleri de çok iyi mağazaya gidip canlı görün, LG UQ75 modelleri de çok iyi.

Bütçem 25.000 TL.

Ben 10.000 TL'ye LED 58 inç TV aldım siz 25.000 TL'ye çok daha iyi televizyon alırsınız.

Projeksiyondan niye memnun kalmadın? Görüntü kalitesi falan mı?

Aslında önce ekranı ortalamak için raf lazımdı uğraşmak istemedim, sonra güneş alan bir odada en kalitelisi bile olsa iyi bir görüntü sağlayamıyor ve son olarak uzun saatler açık kalınca ısınıyor ve fan sesi geliyor.

Ben 10.000 TL'ye LED 58 inç TV aldım siz 25.000 TL'ye çok daha iyi televizyon alırsınız.

Aslında önce ekranı ortalamak için raf lazımdı uğraşmak istemedim, sonra güneş alan bir odada en kalitelisi bile olsa iyi bir görüntü sağlayamıyor ve son olarak uzun saatler açık kalınca ısınıyor ve fan sesi geliyor.
Anladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı