Televizyona yumruk attım

Deli tabii. Her para verdiğin aleti yumruklamak zorunda değilsin. Değer verseydi vurmaya kıyamazdı. Çalışarak aldığım laptop eskiden kasınca ne kadar sinirlensem de kıyamadım vurmaya. Bu arkadaşın büyük ihtimal de yaşı küçük parayı ödeyecek ailesi. :)

Çok haklısın hocam akıllı saatimi kendi paramı biriktirerek aldım, kullanmaya kıyamıyorum çizilmesin diye tırnağım ile ekrana dokunmuyorum.
 
Kardeşim 2 yıl önce televizyonu kırdı hiç kırık çizik yoktu ama ortada renkli bir çizgi vardı 1800 TL istediler televizyonun fiyatı 1500 TL idi bizde yenisini aldık özetle garanti kabul etmez.
 
Çok haklısın hocam akıllı saatimi kendi paramı biriktirerek aldım, kullanmaya kıyamıyorum çizilmesin diye tırnağım ile ekrana dokunmuyorum.
İşte bu arkadaş da aynı şekil. O televizyonu çalışarak zorluklarla alsaydı elini kaldiramazdı. Ailemin aldığı telefon düştüğünde umursamazdım. Şuan ki telefonumu çalışarak aldım. Yere düştüğünde bile içim sızlar.
 
Tabi ki kabul ederler. Sonuçta ürünü kullanıcı kırıyor niye olmasın ki ? Sorduğun soruya bak. İnsan utanır yani.
 
İşte bu arkadaş da aynı şekil. O televizyonu çalışarak zorluklarla alsaydı elini kaldiramazdı. Ailemin aldığı telefon düştüğünde umursamazdım. Şu anki telefonumu çalışarak aldım. Yere düştüğünde bile içim sızlar.

Ne diyelim hocam işte herkes elinde olanların kıymetini kendisi alın teri kazanmadığı zaman anlamıyor, ama şunu unutmayalım onu biz almazsak bile sırf babamız emek harçayıp para kazanıp aldığı için kıymetini bilerek kullanmamız gerekli. Allah böylelerinin kalbine merhamet etsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı