Televizyonda bilgisayar ağınızda olağan dışı trafik algıladı sorunu nasıl giderilir?

ExerOfLucifer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimdeki gibi bir doğrulama alıyorum sürekli her seferinde istiyor. 3-4 gün oldu. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20250421_210807.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 75
modemi resetleyebilirsin. pc bağladıysan pc yi restrat yapabilirisn. veya tarayıcıyla ilgili bir şeyse çerezleri falan temizleyebilirsin.. dns kullanıyorsan dns te sorun olabilir dns i sıfırlayabilirsin veya değiştirebilirsin. robot değilim şeysini çözebilirsin. vpn kullanıyorsan vpn i devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.. genelde bu tip şeyler sebep olur buna.

Usta bilgisayarda GoodbyeDPI var ama çok nadir açıyorum ondan olur mu ve telefonda DNS olarak AdGuard kullanıyorum o mu yapıyordur.

Usta bilgisayarda GoodbyeDPI var ama çok nadir açıyorum ondan olur mu ve telefonda DNS olarak AdGuard kullanıyorum o mu yapıyordur.
olabilir. bunlardan biri bir sebeple deaktif olduysa veya farklı bir sistemsel durum varsa cihaz bunu sıradışı trafik olarak algılayabilir .. bunları geçici olarak devredışı bırakarak veya otomatik dns e geçerek veyahut klasik kullanılan google dns falan ayarlayarak tekrar denemeni öneririm.. en büyük iki sıradışı trafik gerekçesi dns ve vpn zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…