Televizyonu internete bağlama nasıl yapılır?

331087

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 10 senelik LCD televizyon var evde. Onu internete bağlayamıyorum. Kablosuz adaptör takılı değil hatası veriyor. En basit ve en ekonomik şekilde bu televizyonu internete nasıl bağlayabilirim? En azından YouTube'a girebilirsem yeter.

Bu arada dipnot olarak şunu da söyleyeyim, televizyondaki her şey eski sürüm ve güncellenmesi imkansız galiba yani internete bağlanabilsem bile uygulamaların çalışacağından şüpheliyim.

Hocam, tavsiyem TV Box almanız. Güncel uygulama desteği bitiktir.

Arkadaşlar yaklaşık 10 senelik LCD televizyon var evde. Onu internete bağlayamıyorum. Kablosuz adaptör takılı değil hatası veriyor. En basit ve en ekonomik şekilde bu televizyonu internete nasıl bağlayabilirim? En azından YouTube'a girebilirsem yeter.

Bu arada dipnot olarak şunu da söyleyeyim, televizyondaki her şey eski sürüm ve güncellenmesi imkansız galiba yani internete bağlanabilsem bile uygulamaların çalışacağından şüpheliyim.

Mi TV stick ile 30 yıllık tüplü televizyonu bile internete bağlayıp YouTube Netflix açabilirsin 350 TL MediaMarkt'ta öyle görmüştüm onlarda bir tane alabilirsin.

İnternete bağlamayı başarabilsen bile sözleşmesi sona ermiştir yani yine de YouTube'a giriş yapamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı