Eğer telif yediyseniz kanalınız kapanabilir. İhtimal var yani ama dediğiniz pek anlaşılmıyor.YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.
YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.
YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.
Kullandığım şarkılar yüzünden short videolarıma telif baya yemiştim. Yani 3'ü geçik. Fakat bahsettiğim durum SS'de gösterdiğim gibi. Sizde belki biraz daha farklı olabilir. Kanala da en son bir kaç hafta önce shorts videosu attım 500 izlendi birde.YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.
Telif yazan kısımda yok yazıyor ama Shorts politikası yazıyor altında.
O videodan para kazanman kısıtlanır telif hakkı yemediniz şu an ama hak sahibinin keyfine kalmış isterse telif atabilir öyle bir hakkı var.
O videodan para kazanman kısıtlanır telif hakkı yemediniz şu an ama hak sahibinin keyfine kalmış isterse telif atabilir öyle bir hakkı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.