YouTube Telif yüzünden kanal kapanır mı?

642612

Decapat
YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'a içerik cıkarıyom fakat Shorts politkası yedim. Bu 3 ay içerisinde normal videodan 1 tane telif yedim, etkilenmez diyor.
Eğer telif yediyseniz kanalınız kapanabilir. İhtimal var yani ama dediğiniz pek anlaşılmıyor.

3'den fazla olunca kanal kapanıyor sanırım.

Kullandığım şarkılar yüzünden short videolarıma telif baya yemiştim. Yani 3'ü geçik. Fakat bahsettiğim durum SS'de gösterdiğim gibi. Sizde belki biraz daha farklı olabilir. Kanala da en son bir kaç hafta önce shorts videosu attım 500 izlendi birde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-14 123704.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-14 123704.png
    165,7 KB · Görüntüleme: 43
telif yazan kısımda yok yazıyo ama shorts politikası yazıyo altında

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-03-22 11.28.25.png
    Ekran Resmi 2023-03-22 11.28.25.png
    128,7 KB · Görüntüleme: 40
O videodan para kazanman kısıtlanır telif hakkı yemediniz şu an ama hak sahibinin keyfine kalmış isterse telif atabilir öyle bir hakkı var.

Şimdi kanalım kapanmaz değil mi?

O videodan para kazanman kısıtlanır telif hakkı yemediniz şu an ama hak sahibinin keyfine kalmış isterse telif atabilir öyle bir hakkı var.

Shorts politakasından 3 tane oldu 1 tanede etkilenmeyen telif var. Bir de kpanırsa ne zaman kapanır kanalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı