LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #1 Selam arkadaşlar, bir sorum var. Mesela ben bir oyun yapacağım ve bebek resmine ihtiyacım var. İnternetten bebek yüzü isminde bir çizim indirdim ve ona benzer bir çizim yaptım. Bu telif hakkına girer mi? Yani çizimlerdeki benzerlikler.
Selam arkadaşlar, bir sorum var. Mesela ben bir oyun yapacağım ve bebek resmine ihtiyacım var. İnternetten bebek yüzü isminde bir çizim indirdim ve ona benzer bir çizim yaptım. Bu telif hakkına girer mi? Yani çizimlerdeki benzerlikler.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Benzerlik varsa girmez. Ama tıpatıp yaparsan giriyor. Benden tavsiye Creative common diye geçen içerikleri kullan hepsi telifsiz.
Benzerlik varsa girmez. Ama tıpatıp yaparsan giriyor. Benden tavsiye Creative common diye geçen içerikleri kullan hepsi telifsiz.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #3 Hocam sizce bu olur mu?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Tatlı bebek resmi olur gibi.
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 21 Şubat 2021 #5 LinkAdam dedi: Hocam sizce bu olur mu? Eki Görüntüle 889187 Genişletmek için tıkla... Bence bunda teliflik bir şey yok. Sıradan bir bebek çizimi.
LinkAdam dedi: Hocam sizce bu olur mu? Eki Görüntüle 889187 Genişletmek için tıkla... Bence bunda teliflik bir şey yok. Sıradan bir bebek çizimi.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #6 Kennisgeving voor omleiding Arkadaşlar telif sıkıntı oluyor sosyal üzerinde o yüzden link atıyorum. Orijinal resim bu. Sıkıntı olmaz değil mi?
Kennisgeving voor omleiding Arkadaşlar telif sıkıntı oluyor sosyal üzerinde o yüzden link atıyorum. Orijinal resim bu. Sıkıntı olmaz değil mi?