Rehber Tell Me Why'ın full hali ücretsiz bir şekilde nasıl Steam hesabına eklenir?

1- Öncelikle oyunu almak için bir kısıtlama koymayan ülkeye VPN ile bağlanmamız gerekli. Herhangi bir VPN programı kullanabilirsiniz fakat ben TunnelBear VPN kullanmanızı tavsiye ediyorum. Zira ben bunu kullanarak yaptım.

2- Tarayıcıdan Steam hesabımıza önceden girelim ve sonra VPN üzerinden United Kingdom'a bağlanalım (United Kingdom şart değil, kısıtlama olmayan başka bir ülkeyi tercih edebilirsiniz).

3- VPN ile bağlandıktan sonra Steam'de tarayıcı üzerinden herhangi bir oyunu sepetimize öylesine ekliyoruz.

4- Sepetimize gidiyoruz ve sağ üstte para birimi değiştirme yerini görüyoruz. Oradan para birimimizi hangi ülkeyi VPN ile seçtiysek ona göre değiştiriyoruz (Merak etmeyin kalıcı olarak değişmiyor para biriminiz).

5- Sonra Steam Store bu linke tıklayıp "Oyunu Hesaba Ekle" diyoruz ve oyun hesabınıza kalıcı bir şekilde gelmiş oluyor.

6- VPN'i kapatıyoruz ve sayfayı yeniliyoruz, her şey eskisine dönmüş oluyor.

Not: Muhtemelen "Bu ban sebebi" diyenler arkadaşlar konuya gelecektir. Eğer ki bu yöntem ile ücretli bir oyunu ciddi anlamda para verip alsaydık evet, bu bir ban sebebi olurdu. 60 gün bakiyenize bloke koyulurdu fakat ücretsiz bir oyun için bu yöntem yapıldığı zaman hiçbir sorun olmuyor. İyi oyunlar.
 
VPN ile uğraşmayıp GeForce Now üzerinden aldım. Ayrıca Steam, VPN'i algıladığı için de risk almak istemedim.
Bu da alternatif bir yöntem, isteyen kullanabilir. @Lintos
Daha önce belirttiğim gibi hocam. Gönlüm rahat olmazdı diyorsan sorun yok fakat Steam hesabınıza bu şekilde ücretsiz oyun eklemenizin bir sakıncası yok👍
Bu yöntem ban yedirmez!
Bu yöntemi şöyle düşünün: İşiniz çıktı ve Birlaşik Krallık'a gideceksiniz. Uçağınızı aldınız ve gittiniz. Burada da Türkiye'de bulunmayan birkaç oyun var. Yalnızca 1 veya 2 tanesi gümrükte sorun çıkarmaz. Eğer çokça alırsanız gümrükten geçmez o oyunlar. Aynı şekilde bu oyunların tamamına rahatça erişmek için Birleşik Krallık'ta yaşamınızı sürdürmeniz gerek.
Aynı şeyi dijital olarak düşünün. Steam, geçici adres değişikliğiyle alınan ücretsiz ve sadece 1 oyunda sıkıntı çıkarmaz. Eğer bu sayı 2, 3, 4 veya 5 gibi yüksek sayılar olursa hesap banlanabilir. Banlanmamak için kalıcı olarak adres değişikliği yapmak gerekir. Tekrar söylüyorum: Geçici adres değişikliğiyle alınan ücretsiz oyun Steam'den banlanmanıza sebep olmaz.
Bu yazıyı okuduysanız banlandığınızda sorumluluk kabul etmediğimi anlamanızı isterim.
Bu arkadaş VPN olayını zaten çok güzel bir şekilde anlatmış, özetlemiş.
 
Türkiye yasaklamıyor, oyunun yapımcısı 'Homofobik' olduğunu düşündüğü ülkelerden tepki almamak için oyununu yayınlamıyor.

Türkiye'de başrolü Lezbiyen karakter olan The Last of Us Part II için Türkçe dublaj çalışması dahi yapıldı. Özgürlük olan bir ülke için de olması gereken budur.
1622827992683.png


Tell Me Why'ın resmi Discord sunucusu ve soru cevap kısmı. Adamlar bazı ülkelere oyunu kısıtlamasına rağmen hala daha kısıtlanmayan yerlerden tepki alabiliyorlar. Eklemek istedim konuya.
 

Geri
Yukarı