Temeli olmayan 12. sınıf öğrencisi YKS'ye nasıl hazırlanmalı?

kalp doktoru

Centipat
Benim matematiğim çok düşük. 12.sınıfım. Temelim yok, sayısalcıyım. Hedefim yüksek. Diş hekimi olmak. Sıfırdan başlıyorum. Her şeyi; matemetik, geometri ve problemler bunları baştan çalışıyorum. Daha TYT bile yok AYT'ye de başlamadım. Ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz ne?

Hocamız bize Antrenmanlarla Matematik önermişti.

YouTube'deki TYT kamplarına başlayın 12.sınıf AYT konularını öğrenmeye çalışın, sayısalsınız o yüzden AYT edebiyat size lazım değil.

TYT'yi bitirdikten sonra AYT geçin çünkü TYT olmadan AYT zor. YKS'de TYT'de çözebildiğiniz her şeyi AYT'de ise sadece sayısal dersleri çözmeniz lazım.

TYT Türkçe,
TYT Matematik,
TYT Fizik,
TYT Biyoloji,
TYT Kimya,
TYT Geometri.

AYT Matematik,
AYT Fizik,
AYT Biyoloji,
AYT Kimya,
AYT Geometri.

Herhangi bir kaynak önerisinde bulunamam çünkü en iyi anlayıp öğrendiğiniz yerden ilerlemelisiniz.

Benim matematiğim çok düşük. 12.sınıfım. Temelim yok, sayısalcıyım. Hedefim yüksek. Diş hekimi olmak. Sıfırdan başlıyorum. Her şeyi; matemetik, geometri ve problemler bunları baştan çalışıyorum. Daha TYT bile yok AYT'ye de başlamadım. Ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz ne?
Sana bir şey söyleyeyim...Joe Dispenza in kitaplarini al oku..Kitaplardakini harfiyen uygula ve duygusal olarak hazirlan sınava...Dispenza in kitapları yks hazırlık filan değil ama seni kendi kalbine odaklanmani sağlayacak ve farkındalığın ile herşeyin üstesinden geleceksin...Yks nin bile ...

Sana bir şey söyleyeyim...Joe Dispenza in kitaplarini al oku..Kitaplardakini harfiyen uygula ve duygusal olarak hazirlan sınava...Dispenza in kitapları yks hazırlık filan değil ama seni kendi kalbine odaklanmani sağlayacak ve farkındalığın ile herşeyin üstesinden geleceksin...Yks nin bile ...
Nerden ulaşıcam o kitaba peki sende linki varsa at

Telegramdan bulabilirsin ..E kitaplar grubunda vardir

Kendimiz Olma Alışkanlığını kırmak ve Doğa üstü olmak bu kitapları okursan ( Joe Dispenza'nin ) kendi karakterine uygun kendi doğana uygun ne varsa onları kendi hayatına çekeceksin.Temelim yok diye kendini etiketleme evvela önce kendine bir sor ben bunu seviyor muyum ? Sevmiyorsan başarılı olamazsın,bu hayatın her alanında böyledir .

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı