Temiz E36 bulunur mu?

Daekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir E36 almayı düşünüyorum ama bildiğiniz gibi 30 yıllık yorgun araçlar bunlar. 350-400 bin TL gibi para olacak bu paraya daha temiz BMW modelleri bulunur mu? Veya bu paraya E36 alırken nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk BMW aracımı alırken ihaleye katılmıştım hem devletin hem de şirketlerin ihaleleri oluyor icralık araçlar alınıp satılıyor trafiğe de engel değil en temizi orada bulursun komik rakamlara araç aldığım zamanlar oldu şimdilerde Allah bilir kaç para oldu bence ihalede şansınızı deneyin derim.

Ben ilk BMW aracımı alırken ihaleye katılmıştım hem devletin hem de şirketlerin ihaleleri oluyor icralık araçlar alınıp satılıyor trafiğe de engel değil en temizi orada bulursun komik rakamlara araç aldığım zamanlar oldu şimdilerde Allah bilir kaç para oldu bence ihalede şansınızı deneyin derim.
Sitesi falan var mıdır hocam?

400 verdikten sonra biraz daha eklenip 39 alınabilir hocam bence.
Biraz daha eklemeyi geç biraz daha düşmeyi düşünüyorum hocam. E36 gibi yakışıklı eli yüzü düzgün ismi daha az olan bmw modeli var mı acaba performansoı daha düşük olabilir sıkıntı yok

Yeni konular

Geri
Yukarı