Temiz Format Sonrası Ücretsiz Antivirüs Programı Önerisi

@karayel34 kampanya sitesinden indirmiştim. Kaldırıp kampanya sitesinden indirmeyi deneyin. Tekrar olmazsa tekrar kaldırıp Bitdefender Total Security veya Norton Security kurun. 90 günlük.

Edit: Sitenin aracıyla kurunca 1 yıllık oluyor. Kendiniz indirirseniz 1 aylık oluyor. Şu an dizüstümde denedim.

Son düzenleme:
@karayel34 kampanya sitesinden indirmiştim. Kaldırıp kampanya sitesinden indirmeyi deneyin. Tekrar olmazsa tekrar kaldırıp Bitdefender Total Security veya Norton Security kurun. 90 günlük.

@Wheeler Man Bende kampanya sitesinden indirdim. Ama kurulum dosyasını, AVG sitesinden indirdim. Yani siz kurulum yaparken, kampanya sitesinden ki setup dosyası ile mi kurulum yaptınız? Öyle sorayım :)

Kampanya sitesinde ki kurulum dosyası bu hocam, siz bu dosya ile mi kurdunuz?

4GnJmJ.png

@Wheeler Man Bende kampanya sitesinden indirdim. Ama kurulum dosyasını, AVG sitesinden indirdim. Yani siz kurulum yaparken, kampanya sitesinden ki setup dosyası ile mi kurulum yaptınız? Öyle sorayım :)

Kampanya sitesinde ki kurulum dosyası bu hocam, siz bu dosya ile mi kurdunuz?

4GnJmJ.png
Evet o dosya. İlkini kabul edin, ikinciyi etmeyin. Reklam kurmayacaktır. Onunla kurunca 1 yıllık oluyor.
Screen Shot 2017-11-26 at 18.42.23.png

Evet o dosya. İlkini kabul edin, ikinciyi etmeyin. Reklam kurmayacaktır. Onunla kurunca 1 yıllık oluyor.
Eki Görüntüle 268664

@Wheeler Man Size de zahmet veriyorum gece-gece, kusura bakmayın hocam.

Şuan programı kaldırmadım, Denetim masasından mı kaldırayım, yoksa Revo Uninstaller programı ile mi? AVG'nin kendi kaldırma aracı var mı veya.

@Wheeler Man Size de zahmet veriyorum gece-gece, kusura bakmayın hocam.

Şuan programı kaldırmadım, Denetim masasından mı kaldırayım, yoksa Revo Uninstaller programı ile mi? AVG'nin kendi kaldırma aracı var mı veya.
Denetim masasından kaldıırn ve yeniden başlatın. Antivirüs kaldırırken Revo kullanmayın kalıntı bıraktırır. Normal kaldırsanız kalıntısız şekilde kaldırır.

Bu arada önemli değil. :)

Doğru kullanırsanız AV'ye gerek kalmaz.
USB'ler taşıyor. Autorun'lu virüsler var okullarda. USB'yi PC'ye takınca otomatik bulaşıyor. Antivirüsten beklentim bunu önlemesi.

Denetim masasından kaldıırn ve yeniden başlatın. Antivirüs kaldırırken Revo kullanmayın kalıntı bıraktırır. Normal kaldırsanız kalıntısız şekilde kaldırır.

Bu arada önemli değil. :)

Kusura bakmayın, misafir vardı şimdi yazıyorum.
Denetim masasından kaldırdım şimdi. Kampanya sitesinin setup dosyasından kurarken şunu dediniz: İlkini kabul edin, ikinciyi etmeyin. Reklam kurmayacaktır.

Son bölüme geldim hangisini seçmeliyim?

1GoRgp.png

Kusura bakmayın, misafir vardı şimdi yazıyorum.
Denetim masasından kaldırdım şimdi. Kampanya sitesinin setup dosyasından kurarken şunu dediniz: İlkini kabul edin, ikinciyi etmeyin. Reklam kurmayacaktır.

Son bölüme geldim hangisini seçmeliyim?

1GoRgp.png
Tiki işaretleyin ve Install Now'u seçin. Tiki işaretlemezseniz de olur.

Tiki işaretleyin ve Install Now'u seçin. Tiki işaretlemezseniz de olur.

Tiki iaşretlemedim ve kurulum yaptım. Ama bir sorun var. İyice sinirlenmeye başladım :)

AVG Antivirüs Free kurulum yaptı hocam :)

Verdiği lisansı girdiğimde mi Internet Security olacak, yoksa Kampanya sitesinde şu açıklama vardı, çeviriden çıkan sonuç bu:

AVG Internet Security 2018 için indirme bağlantısı yukarıda size verilir.
indir AVG AntiVirus ÜCRETSİZ taşımaktadır. : -> HAKKINDA -> ABONELİĞİ ve aşağıdaki ile kayıt Bunu AVG Internet Security 2018 İndir çevirmek ve kurulumdan sonra
AVG Internet Security 2018 yüklemeye kaydetmeniz gerektiğini çalıştırmak AVG Internet Security 2018, MENU gidin.

Çeviriden tam anlamadım :)

@karayel34 Şimdi kurulumu yaptınız ve program açıldı. Tüm özellikler de kapalı. Sağ üstdeki tuşa tıklayın. Hakkında'ya tıklayın. Ardından Abonelik penceresine gelin. Orada lisansınızı girin ve Internet Security'e geçişi onaylayıp güncellemeden sonra yeniden başlatmasına izin verin. Tam açıklayamadım galiba.
  • Programda sağ üstdeki tuşa tıkla.
  • Hakkında'ya gir.
  • Abonelik'e gel.
  • Oradan lisansını gir.
  • Güncelleme yapacaktır ve yeniden başlatma isteyecektir. Bunu onayla ve 1 yıllık lisansın tadını çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı