Temiz Format Sonrası Ücretsiz Antivirüs Programı Önerisi

Kaspersky Free gayet kullanışlı. Bitdefender Free de güzeldir. Ben Kaspersky'ı daha çok beğendim. Ruslar bu işte cidden iyiler.

@117084

Merhaba, cevap için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk ve nete giremedim bu yüzden. Şuan vaktim oldu, cevap yazmak için.

Kaspersky Free, mesela: Hepsiburada sitesinden ürün alırken ve İnternet bankacılığı kullanırken, Enpara İnternet bankacılığı hesabımı açarken yeterli olur mu?

Kart bilgilerini girerken, sanal klavye kullanıyorum şuan. Henüz bir program kurmadım hocam. Windows 10 güvenlik duvarı ve Windows defender var sistemimde.

Evet Türkçe. Güvenlik duvarı mevcut. Kampanya ne zaman biter hiç fikrim yok.

Cevaplarınız ve bilgilendirme için, çok teşekkür ederim.
Şuan en doğru kararı vermek için, diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum. Ama sizinde önerdiğiniz bu program aklımda ilk sıraya oturdu :)

Comodo doğru ayarlar ile kullanılır ise ücretli yazılımlar kadar koruma sağlar. Varsayılan ayarlar ile Kaspersky ile Comodo Firewall yeterli bir koruma sağlar ve sistemde kararlılık sorunu yaratmaz.

@117084

Merhaba, cevap için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk ve nete giremedim bu yüzden. Şuan vaktim oldu, cevap yazmak için.

Formattan önce zaten CIS Premium kullanıyordum. Kaspersky Free ve Comodo Firewall çakışma sorunu olmadığını bazı yerlerde yazmışlar. Comodo Firewall'da sandbox varmıydı?

Seçenekleri düşürmeye çalışıyorum, ama öneri olunca kafam karıştı :)
Kaspersky Free + Comodo Firewall ( Uyum sorunu olurmu diye hala düşünüyorum)
Bitdefender Total Security 2018 ( 90 gün bedava sürümü)
Avast Free Antivirüs

List of applications incompatible with Kaspersky Free
1 ve 3. sürüm arası yüklenirse uyumsuz olduğundan otomatik silecektir. Güncel olan ile denendiğinde kullanılabilir ancak yine de düzgün ayarlanmadığından sorunlara yol açacaktır. Malwarebyte'ı free sürüm olarak sadece kullanabilirsiniz.

@117084

Merhaba hocam, cevap için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk ve nete giremedim bu yüzden. Şuan vaktim oldu, cevap yazmak için.

Hocam, ücretsiz bir program lazım bana şuan. Durum olduğunda tabiki de ücretli bir program alırım inşallah. Tercihim de Kaspersky Internet Security olur.

Kaspersky Free, benim kullanım amaçlarımı karşılar mı hocam? Hepsiburada tarzı yerlerden alışveriş yaparken ve İnternet bankacılığı hesabıma girerken, kafam rahat olur mu? Bilgilerimi girerken sanal klavye kullanıyorum. Ama bu yeterli sayılmaz sonuçta :)

Hocam kullanım amaçlarımı yazdım üstte. Sizin öneriniz nedir?

1- Kaspersky Free
2- Kaspersky Free + Comodo Firewall
3- Bitdefender Total Security 2018 ( 90 gün bedava sürümü)
4- Avast Free Antivirüs

@117084

Kampanya şuan devam ediyor mu?
Sistemi çok kasıyor mu? Mesela 4gb ram, windows 10 pro 64 bit sistemim.
3 ay bitince şu yöntemi yapıyorlarmış doğru mu? 3 ay bitince programı kaldırmadan yapıyorsun dimi?

1. Programdan log ut yap.
2. Yeni bir mail adresine 90 gün free trial linki iste.
3. Bu mail adresi ile yeni bir bitdefender hesabı oluştur.
4. Programa bu yeni hesap ile log in yap.

@117084

Format'tan önce konu başlığında yazmıştım. Comodo Internet Security Premium kullanıyordum.
Güvenlik duvarı olarak iyi diyorlar. Ama CIS ücretsiz olarak çok memnun olan ve öneren kimse yok.

@117084

Merhaba, dediğiniz gibi tercih meselesi. Sizin kullandığınız ücretsiz sürümü dimi Avast'ın?
Avast Free Antivirüs kullanıyorsunuz sanırım. Netten alışveriş sitelerinden ürün alırken ve İnternet bankacılığı kullandığımız zaman Avast free sizce yeterli mi? Şuan format atalı 2-3 gün oldu. Henüz bir program kurmadım. Windows Defender var sadece sistemde.

Dün Windows 10 pro ürün anahtarı almak için bir siteye üye oldum ve o siteden ürün aldım. Kart bilgilerimi girerken, ekran klavyesini kullandım. Ayrıca İnternet banka hesabıma girerken de ekran klavyesini kullandım. Bu tarz işlemleri yaparken, sizce Windows 10' da ki Windows Defender yeterli olur mu?

@117084

Webroot programı, netten alışveriş yaparken ve İnternet bankacılığı kullanırken gerekli korumayı sağlıyor mu? Siz bu önerdiğiniz programı mı kullanıyorsunuz.

Evet ben direk webroot kuruyorum formattan sonra. Çünkü bulut tabanlı bir virüs programı. Ve çok hafif fark etmiyorsun bile. Bence güzel. Hiç sorun yaşamadım, şuana kadar.

AVG Internet Security 1 yıllık ücretsiz lisans dağıtıyor. Tüm özellikleri ile 1 yıl kullanabilirsiniz. Bence daha iyi olacaktır. İnternet siparişleri konusunda tarayıcı virüslerine dikkat ediniz. Onun haricinde herhangi bir antivirüs yeterli gelecektir.
AVG Internet Security 2018 Yasal Lisans Kampanyası

Öneriniz için teşekkür ederim. O siteden indirdiğimiz zaman reklam da yükleniyormuş sanırım.
Kampanya olan sitede, verdiği linkten mi programı indirmemiz lazım? Yosak sadece gerekli alanları doldurup, 1 yıllık lisansı bir kenara not edip, programı kendi sitesinden indirsek olur mu?

Evet ben direk webroot kuruyorum formattan sonra. Çünkü bulut tabanlı bir virüs programı. Ve çok hafif fark etmiyorsun bile. Bence güzel. Hiç sorun yaşamadım, şuana kadar.

Program ücretli, sanırım hocam :) Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Öneriniz için teşekkür ederim. O siteden indirdiğimiz zaman reklam da yükleniyormuş sanırım.
Kampanya olan sitede, verdiği linkten mi programı indirmemiz lazım? Yosak sadece gerekli alanları doldurup, 1 yıllık lisansı bir kenara not edip, programı kendi sitesinden indirsek olur mu?
İkisi de olur. Reklam kurmuyor. Soruları doğru oku ve doğru yanıtlarsan tabii ki. Orada önce AVG'yi kurayım mı diyor. Sonra şu isimdeki programı kurayım mı diyor. AVG'yi Accept edip diğerini Decline edersen reklamsız indirir.

Herkese merhaba. Makineme 1-2 gün içersin de yeni temiz format atılacak. Düşündüğüm 4 program var. Sizlerin önerisini bekliyorum.

Sistemim, Windows 10 Pro 64 bit. Şuan kullandığım program: Comodo Internet Security Premium.
Tarama amaçlı kullandığım programlarda var tabi ki. Malwerebytes, Zemana Portable, Adwclenaner vs buna benzer programlar.
Çok aktif olmasa da internet bankacılığı ve net üzerinden alışveriş sitelerinden ürün alıyorum.

Bu programlardan sizce hangisi bana daha uygun olur? Ücretsiz olması lazım.

1- Şuan kullandığım, Comodo Internet Security Premium.
2- Avast Free Antivirüs.
3- Kaspersky Free Antivirüs.
4- Kaspersky Free Antivirüs + Sadece Comodo Firewall.

@Murat5038 hocam sizin önerinizi bekliyorum. Kaspersky önerirsiniz sanırım. 4'cü şıkta ki kombinasyon sizce uygunmudur, Kaspersky Free Antivirüs + Sadece Comodo Firewal. Youtube'da bu iki kombinasyon hakkında bazı videolar mevcut, uygunsa onları da paylaşabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki linkte Bitdefender 3 aylık bedelsiz kullanım var bence faydalan 3 ay sonrasına Allah kerim.
Free Trial
Burda da Pandanın ki var
Protect you PC and your identity with Panda Internet Security. Join and win with GOTD!

İkisi de olur. Reklam kurmuyor. Soruları doğru oku ve doğru yanıtlarsan tabii ki. Orada önce AVG'yi kurayım mı diyor. Sonra şu isimdeki programı kurayım mı diyor. AVG'yi Accept edip diğerini Decline edersen reklamsız indirir.

@Wheeler Man

Az önce o siteden, AVG Internet Security 2018 programını indirme yaptım. Lisans numarası verdi.
Kurulum dosyasını AVG'nin sitesinden indirdim ve programı kurdum. Sonra o siteden aldığım lisans numarasını girdim. Ama 1 aylık yazıyor abone bölümünde :)

İlla ki, o sitede ki indirilen setup dosyasıyla mı kurulum yapmam lazım dı?

o6mR0R.png

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    17 KB · Görüntüleme: 112
@Wheeler Man

Az önce o siteden, AVG Internet Security 2018 programını indirme yaptım. Lisans numarası verdi.
Kurulum dosyasını AVG'nin sitesinden indirdim ve programı kurdum. Sonra o siteden aldığım lisans numarasını girdim. Ama 1 aylık yazıyor abone bölümünde :)

İlla ki, o sitede ki indirilen setup dosyasıyla mı kurulum yapmam lazım dı?

o6mR0R.png
Galiba geç kaldın. Ben kurduğumda 22.11.2018 yazıyordu. Şu an format attığım için silindi. Ardından macOS için AVG olmadığından dolayı Bitdefender kurdum. Bu arada lisans kodumuzun aynı olması ilginç. Yine de o yazılımla da indirip deneyin.

Galiba geç kaldın. Ben kurduğumda 22.11.2018 yazıyordu. Şu an format attığım için silindi. Ardından macOS için AVG olmadığından dolayı Bitdefender kurdum. Bu arada lisans kodumuzun aynı olması ilginç. Yine de o yazılımla da indirip deneyin.

Siz nasıl kurdunuz? Sitede ki setup dosyası ile mi? Yoksa benim gibi AVG sitesinden, AVG Internet Security 2018 deneme yazan yerden setup dosyasını indirip, sonra sitenin verdiği lisans numarasını mı girdiniz?

Lisans kodu evet hocam aynı :) Tekrar farklı bir mail ile denedim, aynı kodu verdi :)

Programı yeni kurdum hocam makineme. 10 dakika oldu daha programı kuralı :)
Ne yapsam acaba :) 1 ay kullanıp kaldırsam mı. Yoksa kaldırsam bu sefer ne kuracağım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı