karayel34
Hectopat
Daha fazla
Kaspersky Free gayet kullanışlı. Bitdefender Free de güzeldir. Ben Kaspersky'ı daha çok beğendim. Ruslar bu işte cidden iyiler.
@117084
Merhaba, cevap için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk ve nete giremedim bu yüzden. Şuan vaktim oldu, cevap yazmak için.
Kaspersky Free, mesela: Hepsiburada sitesinden ürün alırken ve İnternet bankacılığı kullanırken, Enpara İnternet bankacılığı hesabımı açarken yeterli olur mu?
Kart bilgilerini girerken, sanal klavye kullanıyorum şuan. Henüz bir program kurmadım hocam. Windows 10 güvenlik duvarı ve Windows defender var sistemimde.
Evet Türkçe. Güvenlik duvarı mevcut. Kampanya ne zaman biter hiç fikrim yok.
Cevaplarınız ve bilgilendirme için, çok teşekkür ederim.
Şuan en doğru kararı vermek için, diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum. Ama sizinde önerdiğiniz bu program aklımda ilk sıraya oturdu
Comodo doğru ayarlar ile kullanılır ise ücretli yazılımlar kadar koruma sağlar. Varsayılan ayarlar ile Kaspersky ile Comodo Firewall yeterli bir koruma sağlar ve sistemde kararlılık sorunu yaratmaz.
@117084
Merhaba, cevap için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk ve nete giremedim bu yüzden. Şuan vaktim oldu, cevap yazmak için.
Formattan önce zaten CIS Premium kullanıyordum. Kaspersky Free ve Comodo Firewall çakışma sorunu olmadığını bazı yerlerde yazmışlar. Comodo Firewall'da sandbox varmıydı?
Seçenekleri düşürmeye çalışıyorum, ama öneri olunca kafam karıştı
Kaspersky Free + Comodo Firewall ( Uyum sorunu olurmu diye hala düşünüyorum)
Bitdefender Total Security 2018 ( 90 gün bedava sürümü)
Avast Free Antivirüs