Çözüldü Temiz kurulum ile işletim sistemini başka bir diske aktarmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

430518

Hectopat
Yeni bir SSD satın aldım. Eğer USB ile temiz kurulum yaparsam, önceki SSD'ye işletim sistemi kurmak yerine yeni SSD'ye işletim sistemini kurabilir miyim? Kurabiliyorsam bunu nasıl yapacağım?

Çözüm
Tamamdır şöyle yapın, kurulumu boot aracılığı ile başlatın. Kurulumda diskleri görene kadar ilerleyin, MB değerli diskleri silin, ardından C: Diskini biçimlendirin.(EğerC: diskindeki Windows'u silmek istiyorsanız) Ardından E diskini seçip biçimlendir diyeceksiniz, bu işlem E diskindeki her şeyi silecek. Sonra yeni ve direkt uygula en son ilerle seçeneğini kullanacaksınız. Windows yeniden başlatılıyor kısmında USB çekin her şey tamamdır.
Evet, olmalıdır.

Teşekkürler, çözüm olarak raporluyorum.

Tamamdır şöyle yapın, kurulumu boot aracılığı ile başlatın. Kurulumda diskleri görene kadar ilerleyin, MB değerli diskleri silin, ardından C: Diskini biçimlendirin.(EğerC: diskindeki Windows'u silmek istiyorsanız) Ardından E diskini seçip biçimlendir diyeceksiniz, bu işlem E diskindeki her şeyi silecek. Sonra yeni ve direkt uygula en son ilerle seçeneğini kullanacaksınız. Windows yeniden başlatılıyor kısmında USB çekin her şey tamamdır.

Hocam emin olmak ve anlayıp anlamadığımı anlamak için tekrardan size bir yazmak istedim. Disk bölümüne geldiğim zaman C diski, E diski ve D diskini biçimlendireceğim. Bu biçimlendirme, disklerin içindeki her şeyi silecek. Ardından işletim sistemini E diskine kurmak istediğim için oradan E diskini seçip yeni ve direkt uygulaya tıklayacağım. Doğru mu?

Son düzenleme:
Aynen öyle hocam, D: diskiniz yedekse onu silmeyin. Siz ne olur ne olmaz E: diskinin görünen GB boyutunu aklınızda tutun, karışmasın.

Aynen öyle hocam, D: diskiniz yedekse onu silmeyin. Siz ne olur ne olmaz E: diskinin görünen GB boyutunu aklınızda tutun, karışmasın.

Tamam hocam. D: diskinde Steam'e ait oyunlar falan var. Aslında onu silmesem iyi olabilir :D.

Hocam şu anda disklerin olduğu yerdeyim. Bütün MB dosyaları sileceğim değil mi? Bir tane dosya var MB boyutunda ama yaninda kurtarma yaziyor.

Son düzenleme:
Tamam hocam. D: diskinde Steam'e ait oyunlar falan var. Aslında onu silmesem iyi olabilir :D.

Hocam şu anda disklerin olduğu yerdeyim. Bütün MB dosyaları sileceğim değil mi? Bir tane dosya var MB boyutunda ama yaninda kurtarma yaziyor.
Silmelisiniz, yazanlar önceki sisteminizdekilerle alakalı şeyler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı