Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.051 Çözümler 1 18 Eylül 2023 #1 Selam herkese haziran ayında Amazon TR satıcısından aldığım kulaklığı satıyorum çok az kullandım kutusu yok fatura garanti var şehir dışına sağlam kargo yapabilirim içiniz rahat olsun. İlan linki: Sahibinden
Selam herkese haziran ayında Amazon TR satıcısından aldığım kulaklığı satıyorum çok az kullandım kutusu yok fatura garanti var şehir dışına sağlam kargo yapabilirim içiniz rahat olsun. İlan linki: Sahibinden
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.322 Makaleler 7 Çözümler 31 18 Eylül 2023 #2 USB modeli değil sanırım doğru mudur?
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.051 Çözümler 1 18 Eylül 2023 #3 Xoloth dedi: USB modeli değil sanırım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet USB modeli değil ses kartsız X modeli.
Xoloth dedi: USB modeli değil sanırım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet USB modeli değil ses kartsız X modeli.