Merhaba. Termal macunla değil başka bir nedenle işletim sisteminiz bozulmuş olmalıdır. Bu söylediğiniz elbette olur. Kurulum yönergesinde kayıt edilen yer olarak C: yerine D:'yi seçerek Windows'taki tüm kayıtlı dosyaları (Ancak win-DOS tabanlı sistem dosyaları için aslında yine C:'den iki seçenekle açılışı yapılarak başlayacaktır) D:'de kaydedilmiş olur, ama ilk başlangıçta C'deki Windows'u tam olarak C:'yle birlikte tam olarak silmediğinizde 2 farklı BOOT seçeneği çıkacaktır, en son D:'ye yapılan 2. ve ayni işletim sistemi kaydıyla C:'den ayni başlangıç yapıldığında 2 seçenekli işletim sistemi kaydı bu şekilde başlarken ekrana çıkmış olur. Yalnız 1. sırada olanı daima en son kurulan bir işletim sistemi olur. Sistem açılışında direk enter' leyerek bunu geçersiniz, tak sakıncası bu olarak. Ancak C:'deki kayıtlarınızı tam olarak silip değiştirmediğinizde ve D:'ye yapılan ayni işletim sistemli kurulumda bunlar hiç değişmeden kalır.
Bu şekliyle başlangıçta çift seçenekli (eski ve son kayıtlı) olmasını pek de istemezseniz eğer C:'deki kayıtları kes/yapıştır işlemiyle D:'ye taşır, C:'yi komple siler ve C:'ye temiz kurulumu sonradan yine yapabilirsiniz. Ancak C:'yi tam olarak silip kaldırmayınca, çok sıkıntılı ilk işletim sistemi kaydı bulunsa bile ilk açılışta 2 tane kayıtlı işletim sistemini seçebilme şeklinde bir seçenek mutlaka çıkacaktır. Ancak benim evimdeki 2 masaüstü ve 1 laptop'umda da bu türden 2 seçenekli (Eski C:'ye ve yeni D'ye kayıtlı) başlangıçtaki tercihli seçim şekli aynen vardır ve hiç üşenmeyip başlangıçta direk enter'e basıp 1. yi seçerek 2 adet kayıtlı PC işletim sistemlerinden birini böyle açıyorum, örneğin. Bu karar sizindir, C:'yi D'ye (D'de yeterli disk boşluğu varsa) taşıyıp C:'yi tam sildikten sonra C:'den flash'la temiz bir kurulumu yapmak (Sonraki bir işlemle) çok daha iyisi olabilir.
Not: "Press a key" uyarısında klavyedeki herhangi bir tuşa bastığınızda karşınıza sıkıntılı işletim sisteminin belki kolay bir tamir seçeneği, vb. çıkabilir. Bunu ilk başta denemeniz daha iyisi olur aslında. Belki kolayca bu sıkıntı giderilebilir ve yeni bir kuruluma bile hiç gerek kalmayabilir. Kolay gelsin.