A AlpYalniz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Eski masaüstü bilgisayarımı açtım ve güzel bir temizlik yaptım. Fakat her şeyi bitirip kasayı kapayıp bilgisayarı açtığımda 5 saniye sonra kapanmaya başladı. Fark ettim ki işlemci bir anda aşırı ısınıyor. Sebebi ne olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar, Eski masaüstü bilgisayarımı açtım ve güzel bir temizlik yaptım. Fakat her şeyi bitirip kasayı kapayıp bilgisayarı açtığımda 5 saniye sonra kapanmaya başladı. Fark ettim ki işlemci bir anda aşırı ısınıyor. Sebebi ne olabilir ?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Ocak 2016 #2 CPU soğutucusunun güç kablosunu kazara çıkartmış ve ya oynatmış olabilirsiniz, kontrol edin. Artı 0 Eksi
Felankor Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 540 Makaleler 5 Yer Istanbul, Fatih Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer 21 Ocak 2016 #3 Işlemcinize taze termal macun uyguladınız mı? Artı 0 Eksi