Temizlik sonrası klavye ve mouse çalışmıyor

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar.

2 gün önce kasanın içini açıp işlemciyi, ekran kartını, fanı söküp temizledim. İlk başta sorun yoktu. Şimdi bilgisayarı açıyorum. Monitörün ışıgı yanıp sönüyor sürekli. Normalde sabitlenirdi pc açılırken. Mouse ve klavye çalışmıyor. Işıkları da yanmıyor. Bütün kabloları çıkarıp takıyorum. Denk gelince çalışıyor ama arıza nerden onu anlamadım. Az önce açtım. Bu sefer tam buraya konu açacakken mouse ve klavye devre dışı kaldı. Reset attım. Yine aynı şey oldu. Monitörün ışıgı yanıp sönüyor. Ekran siyah. Mouse ve klavye devre dışı kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Engel yediğim için yazamadım. Soruda klavye ve mouse yazıyor ama ekranda gelmiyor. Sistem İntel Core 2 duo E8400 3.00 GHz, ram 2 gb, ekran kartı 1024 mb 9500 gt geforce, windows 8 32 bit. Şuan kasayı yan yatırdım. Çalışır vaziyette sabitledim. Yerinden oynamıyorum. Düz koydugum zaman yine kopma olabiliyor. Biryerlerde temassızlık oluyor ama anlamadım. Ayrıca yazmayı unuttum. Çarşıda bir bilgisayarcıya sordum. Anakartta çatlak olabilir diyor.

Engel yediğim için yazamadım. Soruda klavye ve mouse yazıyor ama ekranda gelmiyor. Sistem İntel Core 2 duo E8400 3.00 GHz, ram 2 gb, ekran kartı 1024 mb 9500 gt geforce, windows 8 32 bit. Şuan kasayı yan yatırdım. Çalışır vaziyette sabitledim. Yerinden oynamıyorum. Düz koydugum zaman yine kopma olabiliyor. Biryerlerde temassızlık oluyor ama anlamadım. Ayrıca yazmayı unuttum. Çarşıda bir bilgisayarcıya sordum. Anakartta çatlak olabilir diyor.
Ben de seninkine yakın bir sistem kullanıyorum. Aynı şey bana da oldu ve mouse ile klavye çalışmadı. Tam olarak kesin bir şey diyemeyeceğim fakat kablosuz klavye kullanıyorsan açılana kadar kablolu klavye tak ve bilgisayarı bir daha kapatmak yerine uyku moduna al.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı