Erenyukuop Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Merhaba, bende GameGaraj leo model bir kasa var ve masamın şeklinden ötürü kasayı sol tarafa koymak zorunda kalıyorum ve temperli camda sol tarafta kaldığı için kasamın içini göremiyorum yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2024
Merhaba, bende GameGaraj leo model bir kasa var ve masamın şeklinden ötürü kasayı sol tarafa koymak zorunda kalıyorum ve temperli camda sol tarafta kaldığı için kasamın içini göremiyorum yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Teşekkür ederim.
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.416 Makaleler 1 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: i5 11600 / Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu / Asrock B560 PRO4 / Team T-Force Vulcan TUF 16 GB @3200 Mhz CL16 Dual Kit / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / CoolerMaster GX750 80+ Bronze Psu / CoolerMaster HAF 912 Kasa / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz Monitör Opel Corsa D Deneysel sistem: i5 760, H57 çipsetli random bir anakart, 6 GB DDR3, Radeon HD 6850, 500 GB HDD. Tarihi eser 2011 fiyat/performans oyuncu sistemi. Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #2 Yapacak bişey yok, kendine yeni amsa alacaksın yada böyle kullanmaya devam. Masayıu bir foto olarak eklersen belki daha çok fikir üretilebilir.
Yapacak bişey yok, kendine yeni amsa alacaksın yada böyle kullanmaya devam. Masayıu bir foto olarak eklersen belki daha çok fikir üretilebilir.
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Şubat 2024 #3 Sizce var mı? Masanın şeklini değiştirmek veya kasanızı ters çevirmek.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #4 Allah'ım insanlara başka dert keder verme amin. İçin görsen ne olacak görmesen ne olacak.
Erenyukuop Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #5 Pentium D dedi: Yapacak bir şey yok, kendine yeni amsa alacaksın ya da böyle kullanmaya devam. Masayıu bir fotoğraf olarak eklersen belki daha çok fikir üretilebilir. Genişletmek için tıkla... Ekleyecektim ama şu an yurttayım. OttoSlayer dedi: Allah'ım insanlara başka dert keder verme amin. İçin görsen ne olacak görmesen ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ben kasamı düzenli olarak temizliyorum bakıyorum o kadar para verdim emek te veriyorum içinde ekran kartını falan görmek istiyorum.
Pentium D dedi: Yapacak bir şey yok, kendine yeni amsa alacaksın ya da böyle kullanmaya devam. Masayıu bir fotoğraf olarak eklersen belki daha çok fikir üretilebilir. Genişletmek için tıkla... Ekleyecektim ama şu an yurttayım. OttoSlayer dedi: Allah'ım insanlara başka dert keder verme amin. İçin görsen ne olacak görmesen ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ben kasamı düzenli olarak temizliyorum bakıyorum o kadar para verdim emek te veriyorum içinde ekran kartını falan görmek istiyorum.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #6 Erenyukuop dedi: Ekleyecektim ama şu an yurttayım. Ben kasamı düzenli olarak temizliyorum bakıyorum o kadar para verdim emek te veriyorum içinde ekran kartını falan görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaş 19 normal biraz büyü alışırsın.
Erenyukuop dedi: Ekleyecektim ama şu an yurttayım. Ben kasamı düzenli olarak temizliyorum bakıyorum o kadar para verdim emek te veriyorum içinde ekran kartını falan görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaş 19 normal biraz büyü alışırsın.
Erenyukuop Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #7 OttoSlayer dedi: Yaş 19 normal biraz büyü alışırsın. Genişletmek için tıkla... Bakacağız.