Almak isteyenler olursa uygun fiyata da bırakabilirim.AJ159PRO'yu iade edeceğim. Bir sorunum yok.
Merhaba. Stok bitmeden alabilmek için varsayılan adrese sipariş verip daha sonra adres değişikliği yaparak gerçek alıcıyı giriyordum. O ürünleri zaten onlara alıyordum. Her adreste farklı isim ve T.C. kayıtlı olduğu için fatura da değişir sanıyordum. Aklıma bile gelmemişti. Fakat adres değişikliği yapınca fatura adresi değişmemiş. Yani bu Temu'nun saçma sistemi yüzünden kendime ve arkadaşa ikişer tane aldığım mouse un 4'ü de bana gelmiş gibi olacak. Eğer öyleyse 2'yi geçtiği için gümrükte takılacaktır.
O zaman ne olur? Ceza yemem değil mi? Gümrük süreçlerini kargo şirketi veya Temu yönetiyor.
Tam para iadesi alır mıyım?
Yok. Ben adresi ve dolayısıyla kişiyi değiştirince tc si yani vergi nosu değişir sandım. Fakat sadece alıcı kişiyi değiştirmişler. Faturadaki isim,adres ve tc yani vergi no aynı kalmış. 2 kendime aldım 2 arkadaşa. İkisinin de faturası benim adıma. 2 gönderi gümrükte birleşirse sıkıntı. Aylık 5 siparişi geçerse yine sıkıntı.Anlamadim yani T.C. farkli olsa bile adres ayni olunca 3.yu alınca gümrükte mi kalıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.