Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
i3 12100F var hikayeli oyunlarda 8K'da sorun çıkartır mı sizce? Hz düşürmeyi uygulamasından mı yapıyoruz?

RDR tarzı oyunlar oynayacaksanız 8K Hz o işlemciye yetmez hocam ciddi FPS düşüşü yaşarsınız. FPS oyunlarında bile çok fark ediyor. Ryzen 5 5600 bile 4K da tam ideal yetiyor.

i3 12100F var hikayeli oyunlarda 8K'da sorun çıkartır mı sizce? Hz düşürmeyi uygulamasından mı yapıyoruz?

Sorun cikartmasa bile hikayeli bir oyunda 8K tazelemeye ihtiyacınız yok 1K kullanin ama oyunu en azindan biraz daha iyi grafikle oynayin.

(FPS oyunlari meclis disi)

Arkadaşlar 8K pili çok hızlı tüketiyor. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla 1 hafta gidecekken 1 güne düşürüyor yaklaşık kullanımını. Zaten 1K ile aralarındakı farkı anlamanız hele oyunlarda çok zor. Tavsiyem max 2K kullanmanız.

Arkadaşlar 8K pili çok hızlı tüketiyor. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla 1 hafta gidecekken 1 güne düşürüyor yaklaşık kullanımını. Zaten 1K ile aralarındakı farkı anlamanız hele oyunlarda çok zor. Tavsiyem max 2K kullanmanız.
Hocam onu nasıl ayarlıyoruz?

RDR tarzı oyunlar oynayacaksanız 8K Hz o işlemciye yetmez hocam ciddi FPS düşüşü yaşarsınız. FPS oyunlarında bile çok fark ediyor. Ryzen 5 5600 bile 4K da tam ideal yetiyor.

Bende FPS oyunlarda kullanacağım hocam i5 11500 3070 sistem ben ne ayar kullanmam lazım.

Bende FPS oyunlarda kullanacağım hocam i5 11500 3070 sistem ben ne ayar kullanmam lazım.
Yine 4K yeterli olur. i5 11500 işlemci Ryzen 5 5500 ile denk diye hatırlıyorum zaten 5600'e bile 4k anca yetiyor.

Yine 4K yeterli olur. i5 11500 işlemci Ryzen 5 5500 ile denk diye hatırlıyorum zaten 5600'e bile 4K anca yetiyor.

Anladım hocam teşekkürler bir de bilgin varsa Corsair Sabre Pro mu kullanayım sence bu modeli mi? Sabre Pro almıştım kullanmadım bunu görünce aldım da emin olamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı