Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyahını siteden kaldırıldığı gün almıştım şu an uçakta.

@deadlyhabits @berraassde Garantisi var mı mouseun. Varsa kaç sene? Yurt dışından geliyor ya bunlar sıkıntı mı?
Garantisi yok hocam. Eğer daha önce hiç iade talebinde bulunmadıysanız 2 adet ücretsiz iade hakkınız var yani para size geçiyor ama ürünü göndermenize gerek kalmıyor.

Buna benzer böyle ucuz beyaz wireless mouse var mı herhangi bir yerden alabilirim kaliteli olması yeterli 1000-1500 lira civarı

Buna benzer böyle ucuz beyaz wireless mouse var mı herhangi bir yerden alabilirim kaliteli olması yeterli 1000-1500 lira civarı
Apex'i millet koymuş hocam sarı siteye oraya bakın isterseniz. Türkiye şartlarında bu fiyata 3950-8000 Hz kablosuz mouse bulamazsınız.

Mavisi sorunsuz ulaştı elime. Fotoğraf yükleyemiyorum nedense sunucu işleyemiyor.

Deneyimledikten sonra deneyimlerinizi yazar mısınız hocam veya bir incelemede yapabilirsiniz isterseniz.

İlk deneyimim gayet iyi sadece kutuyu açtığımda ürünün garip yerlerinde jelatin gördüm ama hiç olmayacak yerlerinde. Birisi önceden açmış ve jelatinleri çıkartıp geri yapıştırmış gibiydi. Büyük ihtimal kullanılmış ürünleri bize geri ittiler bu satışlarıyla ama bana temiz geldi zaten bu fiyata alıp da çok eleştiremiyeceğim. Uzun kullanımda bir inceleme yapabilirim belki. Bir de bu 8K Hz olayını pek anlamadım arttırdıkça DPI düşürüyormuş gibi imleç yavaşlamaya başlıyor. 1K'da kullanıyorum o yüzden tepki süresi gayet iyi oyunda da masaüstünde de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı