Temu iade süreci nasıl işler?

MuhammetK2003

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Temu'dan aldığım ürün benim cihazımla çalışmadı ve iade etmek istiyorum. Temu, vergi dahil mi iade yapıyor yoksa vergisiz halini mi? Bir de MNG Kargo'yla geldiği için MNG Kargo kodu verdiler. MNG Kargo'yu eve çağırıp versem olur mu? Temu'dan eşya alıp iade etmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade verebildiniz mi hocam?

Verdim kral ama muşteri hizmetlerine yazınca benden makbuz istediler ama MNG Kargo iade icin makbuz vermedi Amazon iadesi icin bile makbuz vermiyorlar bunlar niye istedi anlamadım parayı da kargo cindeki depoya gidecek onlar kalite kontrol yapacak sonra iade verceklermiş dedim 30 gün sürer para gelmesi yapabileceğimiz bir şey yok dediler anlamadım niye bu kadar bekletecekler bir daha ürün almam Temu'dan müşteri hizmetleri eskisi gibi yardım sever değil bir şey yazıyorsun 5 dakikada anca dönüyorlar zaten bota beni insanla görüştür diyorum bağlamıyor.

İade verebildiniz mi hocam?
Verdim ve paramı aldım 2 kargoyu tek pakete koyup iade edin demişlerdi yaptım 2 iadenin de parasını aldım çin'e gidip bakılmasına gerek kalmadan yatırdılar.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı