pynexx1 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız? Dosya Ekleri IMG_3087.jpeg 39,4 KB · Görüntüleme: 228
Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız?
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 16 Kasım 2024 #2 pynexx1 dedi: Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünün fiyatı veriler hariç 1050TL'yi geçmemeli demek hocam.
pynexx1 dedi: Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Alacağınız ürünün fiyatı veriler hariç 1050TL'yi geçmemeli demek hocam.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.582 Çözümler 20 16 Kasım 2024 #3 pynexx1 dedi: Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ülkeden girerken gümrükte sepet tutarınızın %60'ı kadar vergi ödüyorsunuz. Örneğin sepetiniz 1000 TL ise 600 TL vergi ödüyorsunuz. Sizden 1600 TL çıkmış oluyor. Bunu satın alırken ödeme ekranında görebiliyorsunuz.
pynexx1 dedi: Arkadaşlar Temu'dan sipariş verirken şöyle bir şey gördüm anlayamadım yardımcı olabilir misiniz açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ülkeden girerken gümrükte sepet tutarınızın %60'ı kadar vergi ödüyorsunuz. Örneğin sepetiniz 1000 TL ise 600 TL vergi ödüyorsunuz. Sizden 1600 TL çıkmış oluyor. Bunu satın alırken ödeme ekranında görebiliyorsunuz.
Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 16 Kasım 2024 #4 Kampanyanın gerekliliği olan sepet fiyatına ulaşıp sipariş vere tıkladığımda aynı hatayı alıyorum. Ücretsiz olan ürünler de mi bu hesaplamaya dahil?
Kampanyanın gerekliliği olan sepet fiyatına ulaşıp sipariş vere tıkladığımda aynı hatayı alıyorum. Ücretsiz olan ürünler de mi bu hesaplamaya dahil?
pynexx1 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Sukunanınteli dedi: Alacağınız ürünün fiyatı veriler hariç 1050TL'yi geçmemeli demek hocam. Genişletmek için tıkla... Vergisiz hali 744 TL falan geçmiyor teşekkür ederim.
Sukunanınteli dedi: Alacağınız ürünün fiyatı veriler hariç 1050TL'yi geçmemeli demek hocam. Genişletmek için tıkla... Vergisiz hali 744 TL falan geçmiyor teşekkür ederim.