Temu kargosu "Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor" aşamasında kaldı

MuhendisBey1

Kilopat
Öncelikle herkese merhaba.
Siparişim 31 Ekim'de Temu uygulamasında "Gümrükleme Tamamlandı" aşamasından "Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor" aşamasına geçti. Yaklaşık bir haftadır bu aşamada. Aras'a sorduğumda ürünler gümrükten geçmedi diyor, Temu ise gümrükten geçti kuryeyi bekliyoruz diyor. Hangisi doğru? Ve bu gümrük işleri aşama aşama nasıl işliyor? Gümrük bitince kargo gidip teslim alıyor yoksa gümrük işlemler bitti diye çağırıyor mu?

Gümrükten girdikten sonra bir kontrol süreci oluyor. Bazı ürünler yasaklı kısmına alındı son dönemde imha bile ediliyor. Beklemeniz gerekiyor. Son haberlerde oyuncak türü şeyler geçmedi ve gümrük de imha edildi diye mesajlar gördüm.

Siparşim bisiklet için çanta telefon tutucu ve bisiklet vites değiştiricisini korumak için basit bir demir. Gümrük tarafından teslim ediliyor diyor şuan ama

Siparşim bisiklet için çanta telefon tutucu ve bisiklet vites değiştiricisini korumak için basit bir demir. Gümrük tarafından teslim ediliyor diyor şuan ama

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251106_131710_Temu.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba. Kargonuzun şu anki durumu nedir? Bende de aynı aşamda kaldığı için merak ettim.

merhaba bir gelisme var mi? bende gecen ayin 15inde almıştım hala bu sekilde ve gumruge takilabilecek hicbirsey yok sadece kolye ve yuzuk almıştım . para iadesi yapildi ama gelir mi bilmiyorum en son kargonuz kayboldu dendi sacmalik

merhaba bir gelisme var mi? bende gecen ayin 15inde almıştım hala bu sekilde ve gumruge takilabilecek hicbirsey yok sadece kolye ve yuzuk almıştım . para iadesi yapildi ama gelir mi bilmiyorum en son kargonuz kayboldu dendi sacmalik
Merhaba. Kargonuzun şu anki durumu nedir? Bende de aynı aşamda kaldığı için merak ettim.
ürünler gümrükte kaybolmuş. bir işi düzgün yapsalar şaşırırım zaten. kargo firmasını kaç defa arayıp destek talebi açtım anca bugün adam akıllı bilgilendirdiler.

ben temuı ile fazla fazla konuştum hem iade aldım hemde ürünler gelirse senin olsun dediler

müşteri hizmetleri ile konuşurken art arda aynı şeyleri söyle ardından konuşmanın altıında acenteye bağlan tarzı turuncu renkte yazı çıkacak ona basınca canlı desteğe bağlanıyorsun. dikkat et sinirlerini hoplatabilir

Son düzenleme:
kac kere gorustum salak salak tipler geliyor duzgun cevap vermiyorlar. turkiye gumruk sartlarina kisitlama getirmis o yuzden bu kadar uzadi bence herkese bi anda kargo kayboldu demeleri normal degil... boyle olup sonradan kargosu gelen 1/ 1.5 ayda ellerine ulasanlar varmis umarim oyle olur para iadesi yaptim beklemekten baska carem yok

İyice saçmalamaya başladılar. Tekrardan sipariş verdim aynı ürünleri. Umarım bu sefer gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…