Temu kargosu "Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor" aşamasında kaldı

Benim de. Onceki kargoma yazik oldu. Neyse ki bu sefer yolladilar. Gecenkiler de bir is vardi buyuk ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de. Onceki kargoma yazik oldu. Neyse ki bu sefer yolladilar. Gecenkiler de bir is vardi buyuk ihtimalle.
Temu gelirse senin olsun dedi öncekiler in ekstra olarak parasını vermişti zaten. Ya gümrükten birinin hoşuna gitti cepledi ya da harbiden yoğunluktan kayboldu. Ben Türkiye de yaşadığımızı düşünerek iki ihtimalinde olabilme olasılığının çok yüksek olacağını düşünüyorum.

hocam takilan urunler neler acaba ben kreatuar bicagi ucu siparis etmistim kesici delici urun oldugu icin gumrugu gecer mi bendede 3 gundur Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı
diyor

hocam takilan urunler neler acaba ben kreatuar bicagi ucu siparis etmistim kesici delici urun oldugu icin gumrugu gecer mi bendede 3 gundur Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı
diyor
İlk siparişimde çanta bisiklet için telefon tutucu bisiklet için küçük bir tanw koruma demiri vardı. Gümrükte kayboldu denildi. Sonrada aynılarından tekrar sipariş verdim geçti kullanıyorum. Bıçak konusunda yorum yapamayacağım. Gümrük tarafından teslim alındı dediği ise gümrük işlemlerini yapacak şirket teslim almış işlemleri yapılacak demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı