Makos Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim?
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 891 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Makos dedi: Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yanlış olmasın fakat bildiğim kadarıyla devlet senin ödemen gereken paraya bakıyordu. 29euro ödeyceksen 29 euro sayıyor alacağın klavyelerin değeri değil. Sen yine de alışveriş yapan birini bekle emin değilim çünkü. Artı 0 Eksi
Makos dedi: Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yanlış olmasın fakat bildiğim kadarıyla devlet senin ödemen gereken paraya bakıyordu. 29euro ödeyceksen 29 euro sayıyor alacağın klavyelerin değeri değil. Sen yine de alışveriş yapan birini bekle emin değilim çünkü.
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Makos dedi: Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 30 euroyu geçmeden istediğini alabilirsin Artı 0 Eksi
Makos dedi: Temu'nun kredi sistemi nasıl çalışıyor? Mesela 110TL'lik kredi aldım, bunu daha sonra tekrar ödemem gerekiyor mu? Şu anda %20'lik kupon var, bunun üstüne kredi de gelirse 30 euro sınırını aşmadan 2 tane Aula F75 alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 30 euroyu geçmeden istediğini alabilirsin