Temu nasıl bu kadar ucuz olabiliyor?

Temu şimdilik göz önünde ondan millete ucuz geliyor, AliExpress'te indirim yakalayınca Temu'dan çok daha ucuz oluyor. Burada asıl sıkıntı ben vergisini verip aldığım(vergi de bir tane de devlete alıyorsun işte) ürün Türkiye'de nasıl olabiliyor da 2 hatta 3-4 katına satılabiliyor.

Hocam yıllardır Uygur Türklerine işkence ve diğer insanlık suçu kapsamında şeyler yaşatıyorlar Temu da Çin'e bağlı olduğundan boykot ediliyor.

Yani bu dediğin şey için her şeyin yerli olması gerekiyor, birçok ülke kendi ürünlerini Çin'e üretiyor. Mesela sen Çin malı diye Xiaomi almayabilirsin, ama Samsung'da parçalarının büyük bir bölümünü yine Çin'de üretiyor.

Yani bu dediğin şey için her şeyin yerli olması gerekiyor, birçok ülke kendi ürünlerini Çin'e üretiyor. Mesela sen Çin malı diye Xiaomi almayabilirsin, ama Samsung'da parçalarının büyük bir bölümünü yine Çin'de üretiyor.
Hocam o halde Çinle bağlantılı olan şirketlerin ürünlerini kullanmayız bu kadar basit her şey Çin'e ait değil ya.

Onları ayrı bahsettim zaten hocam. Çin'de genel olarak olan bir şey zaten ucuza köle gibi çalıştırılmakta Uygur türklerinin mevzusu bambaşka.
Hocam Çin kısmını bilmiyordum teşekkür ederim.

Hocam ek olarak çoğunlukla kullanıcılar ürünlerin çöp çıkabildiğini de dile getiriyorlar ben boykottan ötürü kullanmayı tercih etmiyorum.

Hocam bu arada Temu'yu desteklediğimden demiyorum fakat ben bizzat alışveriş yaptım ihtiyacım olduğu için. Malzemeler bana kalitesiz gelmedi fakat on binlerce satıcı var tabii bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı