Çinde Doğu Türkistan vatandaşlarına zulüm ediliyor. Dövülüp kuru ekmek ve su ile çalıştırılıyorlar. Kadınlar ve çocuklar tecavüze uğrayıp öldürüyorlar.Temu neden boykot?
Çinde Doğu Türkistan vatandaşlarına zulüm ediliyor. Dövülüp kuru ekmek ve su ile çalıştırılıyorlar. Kadınlar ve çocuklar tecavüze uğrayıp öldürüyorlar.Temu neden boykot?
Hocam yıllardır Uygur Türklerine işkence ve diğer insanlık suçu kapsamında şeyler yaşatıyorlar Temu da Çin'e bağlı olduğundan boykot ediliyor.Hocam Instagramda gördüm.
Temu neden boykot?
Hocam Çinliler demişsiniz de Uygur Türklerini mi kasttetinizUygur türklerini dediğim gibi çok ucuz fiyatlara zorla çalıştırıldıgı söyleniliyordu ondandır
Hocam yıllardır Uygur Türklerine işkence ve diğer insanlık suçu kapsamında şeyler yaşatıyorlar Temu da Çin'e bağlı olduğundan boykot ediliyor.
Hocam çinliler demişsiniz de Uygur türklerini mi kasttetiniz.
Hocam o halde Çinle bağlantılı olan şirketlerin ürünlerini kullanmayız bu kadar basit her şey Çin'e ait değil ya.Yani bu dediğin şey için her şeyin yerli olması gerekiyor, birçok ülke kendi ürünlerini Çin'e üretiyor. Mesela sen Çin malı diye Xiaomi almayabilirsin, ama Samsung'da parçalarının büyük bir bölümünü yine Çin'de üretiyor.
Hocam Çin kısmını bilmiyordum teşekkür ederim.Onları ayrı bahsettim zaten hocam. Çin'de genel olarak olan bir şey zaten ucuza köle gibi çalıştırılmakta Uygur türklerinin mevzusu bambaşka.
Hocam ek olarak çoğunlukla kullanıcılar ürünlerin çöp çıkabildiğini de dile getiriyorlar ben boykottan ötürü kullanmayı tercih etmiyorum.
Hocam o halde Çin'le bağlantılı olan şirketlerin ürünlerini kullanmayız bu kadar basit her şey Çin'e ait değil ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.