kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #11 Iwatani Naofumi dedi: Ben 2 kez sipariş vermiştim 10-13 gün içinde geliyor genelde yani 2 haftada falan. Ürünler de gayet güzel bir sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Peki gümrüğe takilma gibi bir riski var mı 800 TL tuttu vergisiyle
Iwatani Naofumi dedi: Ben 2 kez sipariş vermiştim 10-13 gün içinde geliyor genelde yani 2 haftada falan. Ürünler de gayet güzel bir sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Peki gümrüğe takilma gibi bir riski var mı 800 TL tuttu vergisiyle
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2025 #12 Iwatani Naofumi dedi: Ben 2 kez sipariş vermiştim 10-13 gün içinde geliyor genelde yani 2 haftada falan. Ürünler de gayet güzel bir sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Bu iş halloldu mu hocam bir bilginiz var mı?
Iwatani Naofumi dedi: Ben 2 kez sipariş vermiştim 10-13 gün içinde geliyor genelde yani 2 haftada falan. Ürünler de gayet güzel bir sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Bu iş halloldu mu hocam bir bilginiz var mı?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.869 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #13 kirpyzz dedi: Peki gümrüğe takilma gibi bir riski var mı 800 TL tuttu vergisiyle Genişletmek için tıkla... Takılmaz, zaten temu eğer sınırı aşarsan sipariş vermene izin vermiyor sepette belli bir sınırı var, hem hadi diyelim bir aksilik oldu ve siparişinizi alamadınız (ki olacağını hiç sanmıyorum) bu durumda para iadesi yapılır size.
kirpyzz dedi: Peki gümrüğe takilma gibi bir riski var mı 800 TL tuttu vergisiyle Genişletmek için tıkla... Takılmaz, zaten temu eğer sınırı aşarsan sipariş vermene izin vermiyor sepette belli bir sınırı var, hem hadi diyelim bir aksilik oldu ve siparişinizi alamadınız (ki olacağını hiç sanmıyorum) bu durumda para iadesi yapılır size.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #14 Iwatani Naofumi dedi: Takılmaz, zaten Temu eğer sınırı aşarsan sipariş vermene izin vermiyor sepette belli bir sınırı var Genişletmek için tıkla... Onu araştırdım ama Temu'dan gelen siparişleri geri ceviriyorlar diye duydum arkadasta yukarıda atmis zaten
Iwatani Naofumi dedi: Takılmaz, zaten Temu eğer sınırı aşarsan sipariş vermene izin vermiyor sepette belli bir sınırı var Genişletmek için tıkla... Onu araştırdım ama Temu'dan gelen siparişleri geri ceviriyorlar diye duydum arkadasta yukarıda atmis zaten
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.869 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #15 kirpyzz dedi: Onu araştırdım ama Temu'dan gelen siparişleri geri ceviriyorlar diye duydum arkadasta yukarıda atmis zaten Genişletmek için tıkla... Öyle olursa bile para iadesi yapılır size
kirpyzz dedi: Onu araştırdım ama Temu'dan gelen siparişleri geri ceviriyorlar diye duydum arkadasta yukarıda atmis zaten Genişletmek için tıkla... Öyle olursa bile para iadesi yapılır size
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #16 Iwatani Naofumi dedi: Öyle olursa bile para iadesi yapılır size Genişletmek için tıkla... Bir terslik gitmesinde ne olursa olsun valla
Iwatani Naofumi dedi: Öyle olursa bile para iadesi yapılır size Genişletmek için tıkla... Bir terslik gitmesinde ne olursa olsun valla
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2025 #17 kirpyzz dedi: Bir terslik gitmesinde ne olursa olsun valla Genişletmek için tıkla... Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum.
kirpyzz dedi: Bir terslik gitmesinde ne olursa olsun valla Genişletmek için tıkla... Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #18 Wanhedaa dedi: Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ulaşır diye tahmin ediyorum temsilci atanmış çünkü Wanhedaa dedi: Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün gümrükleme tamamlandı dedi geçti yani Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
Wanhedaa dedi: Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ulaşır diye tahmin ediyorum temsilci atanmış çünkü Wanhedaa dedi: Mouse elinize ulaşırsa haber eder misiniz yasa yürürlüğe girdi mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bugün gümrükleme tamamlandı dedi geçti yani