Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocam zevkine oyun oynuyorsan düz AJ159 fazlasıyla işini görür. Sergenin dediği gibi indirim biterse daha kötü olur.

Katara kıyasla çok daha iyi hocam.

Bir duyuru yapayım dün gece de bu saatlerde yenilendi, Pro bekleyen varsa gece gözü stoklarda olsun.

CS oynuyorum Razer Cobra'dan geçmeyi düşünüyorum dock benim için o kadar önemli değil. 8K Hz için Pro'yu bekleyeyim mi yoksa normali alsam mı şimdi?

Bende aldım şimdi, deneyeceğim artık elimdekinden fazla seversem bunu kullanırım, sevmezsem de öbürkünü veririm abime kullansın. Boşta kalmayacağı için satın aldım, öbür türlü boşta kalacaktı 2 fareyi ne yapayım ben 😅

Dosya Ekleri

• IMG_3852.jpeg
    IMG_3852.jpeg
    280 KB · Görüntüleme: 69
Bende aldım şimdi, deneyeceğim artık elimdekinden fazla seversem bunu kullanırım, sevmezsem de öbürkünü veririm abime kullansın. Boşta kalmayacağı için satın aldım, öbür türlü boşta kalacaktı 2 fareyi ne yapayım ben 😅

Soldakini iyi akıl etmişsin keşke aklı dün vereydin be kraall 😣
Hayırlı olsun.

CS oynuyorum Razer Cobra'dan geçmeyi düşünüyorum dock benim için o kadar önemli değil. 8K Hz için Pro'yu bekleyeyim mi yoksa normali alsam mı şimdi?

8 k Hz önemsiz, mcu daha iyi sadece. Pro'nun mcusu daha iyi, ama 500 TL olanın da mcusu fiyatına göre üzmeyecek.

Soldakini iyi akıl etmişsin keşke aklı dün vereydin be kraall 😣
Hayırlı olsun.

Kusura bakma hocam 🥲 hiç aklıma gelmedi.

Bu arada mcunun ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu bilmiyoruz, ki kötü olduğunu düşünmüyorum. Beken için de kötü vs diye çok söylem oluyordu, ama bende kullandım sorunsuzdu. Zaten 1 k Hz de oynayacağımız için mcunun hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Ufak bir araştırma ile bir kullanıcının nordicten çok büyük bir farkı yok dediğini gördüm, bakalım öyle mi olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı