Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Bende öyle değil hocam, alt limit kalktı. Satın alım yapmadım, sen aldın mı?
Ben sadece AJ159 Pro aldım, onun dışında bir alım yapmadım.

Düzenleme: Alt limit 500 TL.
Ekran_goruntusu_2025-03-25_010729.png

Ben sadece AJ159 Pro aldım, onun dışında bir alım yapmadım.

Düzenleme: Alt limit 500 TL.
Ekran_goruntusu_2025-03-25_010729.png

Ben mouse almadım hocam, ben almadığım için bana öyle bir şans tanımış olabilirler.

Temu'da farenin yorumlarını okumak çok güldürdü. Adam AJ159p alıp 1000Hz göndermişler diye dolandırıcı demiş. Bir şey alırken dikkatli olmakta fayda var mutlaka buradan biride yaşamıştır.

Kıyafet resimleri alanlar falan bir de 🤣

Ben mouse almadım hocam, ben almadığım için bana öyle bir şans tanımış olabilirler.

Kıyafet resimleri alanlar falan bir de 🤣

Pro stokunu bekleyemedim aldım hocam normal modeli, alt limit falan demedi 514 lirayı çekti direkt hesabımdan umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Hocam Techolay forumunda mouse özellikleri hakkında şöyle bir görsel buldum yukarıda atılan görselden farklı görünüyor inceleyebilir misiniz?

1742881431642.png

Dosya Ekleri

• 1742880016420.png
    1742880016420.png
    246 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Pro stokunu bekleyemedim aldım hocam normal modeli, alt limit falan demedi 514 lirayı çekti direkt hesabımdan umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Hocam Techolay forumunda mouse özellikleri hakkında şöyle bir görsel buldum yukarıda atılan görselden farklı görünüyor inceleyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2453559

Yani biraz daha detaylı hali sadece. Mcu farkı 8K Hz farkı Bluetooth desteği vesaire büyük artısı. Switchi biraz daha iyi. 8K Hz çok büyük artı denemez zaten kullanan çok yok. Mcu'nun iyi olması büyük artı bana göre.

Yani biraz daha detaylı hali sadece. Mcu farkı 8K Hz farkı Bluetooth desteği vesaire büyük artısı. Switchi biraz daha iyi. 8K Hz çok büyük artı denemez zaten kullanan çok yok. Mcu'nun iyi olması büyük artı bana göre.
Pro stoğu olsaydı pro alacaktım neyse yapacak birşey yok, Şok'tan alıp 5 senedir kullandığım Rampage mousedan daha iyidir herhalde normali.

Eki Görüntüle 2453559
Apex diyor. Pro ile Apex farklı anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı