Temu'da alışveriş limiti ne kadar?

alicanike

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Temu'dan alışveriş yapacağım da alışveriş limiti ne kadar? Bilgi verebilir misiniz? Güncel tarih:27.04.2025

Son düzenleyen: Moderatör:
Satış fiyatı 1.260TL'yi geçemez. Maksimum sepet tutarı ile vergiler vs. her şey dahil 2.000TL cebinden çıkacak.
pek anlamadım ama max 2000₺ lik alışveriş mi yapabiliyorum(satış fiyatı vergi dahil değil) yoksa herşey dahil(vergi,vs) 2000₺ olması gerekiyor ve örnek veriyorum 2000₺ lik alışveriş yaptım ödeme yaptım herşey tamam sonradan tekrar 2000₺ lik alışveriş yapabiliyor muyum?

pek anlamadım ama max 2000₺ lik alışveriş mi yapabiliyorum(satış fiyatı vergi dahil değil) yoksa herşey dahil(vergi,vs) 2000₺ olması gerekiyor ve örnek veriyorum 2000₺ lik alışveriş yaptım ödeme yaptım herşey tamam sonradan tekrar 2000₺ lik alışveriş yapabiliyor muyum?
Sepetine eklediğin ürünler toplamı 1260 TL'yi geçmeyecek.
örn: 3 ürün toplam 1200 TL yapıyor. Ödemeye geçtiğin zaman Vergiler ek olarak toplam sepet tutarına ekleniyor. Böylece senin ödeyeceğin toplam tutar yaklaşık 2000 TL olmuş oluyor.
Bu şekilde aynı ay içinde aynı TC üzerinden maksimum 5 kez alışveriş yapabiliyorsun. fakat orda da şöyle bir durum var.

Diyelim 25 Mayıs'ta sipariş verdin. Ürün gümrüğe Haziran ayı içinde ulaştı. O zaman Haziran ayındaki 5 hakkından 1ini kullanmış oluyorsun. Yani sipariş verdiğin tarih değil ürünlerin gümrüğe giriş yaptığı tarih baz alınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı