Satış fiyatı 1.260TL'yi geçemez. Maksimum sepet tutarı ile vergiler vs. her şey dahil 2.000TL cebinden çıkacak.Arkadaşlar merhaba Temu'dan alışveriş yapacağım da alışveriş limiti ne kadar? Bilgi verebilir misiniz? Güncel tarih:27.04.2025
pek anlamadım ama max 2000₺ lik alışveriş mi yapabiliyorum(satış fiyatı vergi dahil değil) yoksa herşey dahil(vergi,vs) 2000₺ olması gerekiyor ve örnek veriyorum 2000₺ lik alışveriş yaptım ödeme yaptım herşey tamam sonradan tekrar 2000₺ lik alışveriş yapabiliyor muyum?Satış fiyatı 1.260TL'yi geçemez. Maksimum sepet tutarı ile vergiler vs. her şey dahil 2.000TL cebinden çıkacak.
Sepetine eklediğin ürünler toplamı 1260 TL'yi geçmeyecek.pek anlamadım ama max 2000₺ lik alışveriş mi yapabiliyorum(satış fiyatı vergi dahil değil) yoksa herşey dahil(vergi,vs) 2000₺ olması gerekiyor ve örnek veriyorum 2000₺ lik alışveriş yaptım ödeme yaptım herşey tamam sonradan tekrar 2000₺ lik alışveriş yapabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.