Temu'da gümrüğe takılma olur mu?

21, 55 Euro'ya tekabül ediyor gelmeme ihtimali yok gibi gözüküyor. Site sizi ödemedeyken uyarır zaten. Olursa evinize tebligata benzer bir zarf geliyor PTT'den vergiyi ödemeniz için sorun olmaz.

30 euro geçmiyor, ürünün 30 euro geçmemesi gerekiyor, kargo veya vergi eklendiği zaman 30 euro geçmesi sorun olmaz bakmanız gereken tek şey bedenin Asya bedenleri olması ve sadece ürünün ne kadar ettiği, kargo ile 1500TL bile olsa sorun olmaz.

21, 55 Euro'ya tekabül ediyor gelmeme ihtimali yok gibi gözüküyor. Site sizi ödemedeyken uyarır zaten. Olursa evinize tebligata benzer bir zarf geliyor PTT'den vergiyi ödemeniz için sorun olmaz.

Hocam gümrük müşaviri tutmak gerekiyor ona da yüksek bir meblağ çıkıyor diye duydum ama.

Hocam gümrük müşaviri tutmak gerekiyor ona da yüksek bir meblağ çıkıyor diye duydum ama.

Gümrük müşaviri hiç duymadım fakat arkadaşımın evine zarf gelmişti gidip PTT üzerinden ödemişti. Bunda gümrük bile çıkmayabilir anakartı amazon.deden aldım hiçbir sorun yaşamadım. Dolar 18 lira iken 2.900TL civarı bir şey ödedim.

Gümrük müşaviri hiç duymadım fakat arkadaşımın evine zarf gelmişti gidip PTT üzerinden ödemişti. Bunda gümrük bile çıkmayabilir anakartı amazon.deden aldım hiçbir sorun yaşamadım. Dolar 18 lira iken 2.900TL civarı bir şey ödedim.
Ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Teşekkür ederim herkese.

Aynı üründen çok sipariş vermedikçe, 30 euro geçmedikçe, kesici delici bir şey almadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Birçok kez alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı.

Hocam şaka bıçağı (oyuncak) sorun çıkartır mı?

Screenshot_2024-11-01-20-03-53-58_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı