E ElifİsHewe Femtopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2025 #1 Merhaba, Temu'dan 5 tane alışveriş yaptım ama hepsinde posta kodunu yanlış girdim. Kargom gelir mi ya da başka eve mi gider?
Merhaba, Temu'dan 5 tane alışveriş yaptım ama hepsinde posta kodunu yanlış girdim. Kargom gelir mi ya da başka eve mi gider?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 3 Mart 2025 #2 Ev adresiniz birebir doğru olduğu sürece başka bir yere gitmez.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.732 Çözümler 49 Yer Bursa 3 Mart 2025 #3 ElifİsHewe dedi: Merhaba, Temu'dan 5 tane alışveriş yaptım ama hepsinde posta kodunu yanlış girdim. Kargom gelir mi ya da başka eve mi gider? Genişletmek için tıkla... Yanlış eve değil de yanlış ilçeye gidebilir. Düzeltebiliyorsan düzelt, aynı ilse yine bir şekilde alırsın ama farklı ilse geçmiş olsun.
ElifİsHewe dedi: Merhaba, Temu'dan 5 tane alışveriş yaptım ama hepsinde posta kodunu yanlış girdim. Kargom gelir mi ya da başka eve mi gider? Genişletmek için tıkla... Yanlış eve değil de yanlış ilçeye gidebilir. Düzeltebiliyorsan düzelt, aynı ilse yine bir şekilde alırsın ama farklı ilse geçmiş olsun.