Çözüldü Temu'dan 30 Euro'yu geçmeyen iki alışveriş üst üste yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quedica

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Temu'dan 30 euroyu geçmeyen 2 ürün aldım ve elime sag salim ulaştı, şimdi 1 ayı geçmeden 30 eurowyu geçmeyen 3 ürün daha almak istiyorum, gümrükte takılır mi?

Çözüm
Arkadaşlar Temu'dan 30 euroyu geçmeyen 2 ürün aldım ve elime sag salim ulaştı, şimdi 1 ayı geçmeden 30 eurowyu geçmeyen 3 ürün daha almak istiyorum, gümrükte takılır mi?

Bir ayda aynı T.C. kimlik numarası ile 5 adet sipariş verebiliyorsun.

Bir ayda aynı T.C. kimlik numarası ile 5 adet sipariş verebiliyorsun.

Çözüm
Aynı TC ile 1 ayda en fazla 5 adet kargo geçer gümrükten. Sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
1747675977216.png

Temu resmi sitesi.
Ayda 5 adet kargo.
Yani alacağın ürün sipariş tamamlanınca 1 kargo olarak girilir. 2 ci sipariş vermek istediğinde bu sayı hakkın 3 olur.

Suan sınırın 20 TL altında siparişim, gümrüğe kadar kur değişirse sıkıntı çıkar mı peki? Sağ olun bu arada yanıtlarınız için.

Suan sınırın 20tl altında siparişim gumruge kadar kur degisirse sıkıntı çıkar mi peki sagolun bu arada yanitlariniz için
Hayır gümrüğe takılmaz asla. Rahat ol.

Ne saçma şeyler ya istediği kadar alsın işte gereksiz gereksiz yasalar.
Bu yasanın gelmesi sebebi ap açık sosyal medya da bu kadar gündem olması. Maalesef gündem olmadan önce limit maksimum 3000 TL 2500 TL civarıydı.
Türkiye'de satıcıların ülke için de ticaret yapabilmesi aşırı zorlaşırdı. Şöyle bir durum var bu meselede fahiş fiyatlar ile satış yapıyorlar çoğu insanda bu durumdan rahatsız.

Ne saçma şeyler ya istediği kadar alsın işte gereksiz gereksiz yasalar.

Vergi kesmeye bahane işte. Vermediğimiz vergi kalmadı hâlâ yeni vergiler yolda. Vergiler ülkesindeyiz ama ses çıkarırsak vatan haini ilan ediliriz. Biz vergiye karşı değiliz ki orantılı vergiden yanayız. Ama gel görki her şey normal artık çünkü ses çıkaran yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı