Arkadaşlar Temu'dan 30 euroyu geçmeyen 2 ürün aldım ve elime sag salim ulaştı, şimdi 1 ayı geçmeden 30 eurowyu geçmeyen 3 ürün daha almak istiyorum, gümrükte takılır mi?
Arkadaşlar Temu'dan 30 euroyu geçmeyen 2 ürün aldım ve elime sag salim ulaştı, şimdi 1 ayı geçmeden 30 eurowyu geçmeyen 3 ürün daha almak istiyorum, gümrükte takılır mi?
Hayır gümrüğe takılmaz asla. Rahat ol.Suan sınırın 20tl altında siparişim gumruge kadar kur degisirse sıkıntı çıkar mi peki sagolun bu arada yanitlariniz için
Bu yasanın gelmesi sebebi ap açık sosyal medya da bu kadar gündem olması. Maalesef gündem olmadan önce limit maksimum 3000 TL 2500 TL civarıydı.Ne saçma şeyler ya istediği kadar alsın işte gereksiz gereksiz yasalar.
Ne saçma şeyler ya istediği kadar alsın işte gereksiz gereksiz yasalar.
Hayır gümrüğe takılmaz asla rahat ol.
Bu yasanın gelmesi sebebi AP açık sosyal medya da bu kadar gündem olması maalesef gündem olmadan önce limit maksimum 3000 TL 2500 TL civariydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.