Çözüldü Temu'dan 5 adetten fazla ürün almak sorun oluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğim kadarıyla 2024 yılında sorun olmuyordu ama güncel 2025 yılı ile ilgili konu bulamadım. Son zamanlarda 5 adetten fazla ürün veren arkadaşlar ürünler elinize sorunsuz ulaştı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Çözüm
Bir sepette ne kadar ürün olduğunun önemi yok. 30 euroyu geçmemeniz yeterli. Dün almaya çalıştığımda 1.270 TL'de uyarı vermişti vergiler hariç. Şimdilik aşağı yukarı o kadar düşünebilirsiniz.

5 sayısı aklınıza şurdan takılmış olabilir: Aylık 5 sipariş verme hakkınız var. 1 siparişi 1 paket olarak düşünebilirsiniz. Paketin içinde istediğiniz kadar ürün olabilir. 1 ayda 5 paket söyleyebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla 2024 yılında sorun olmuyordu ama güncel 2025 yılı ile ilgili konu bulamadım. Son zamanlarda 5 adetten fazla ürün veren arkadaşlar ürünler elinize sorunsuz ulaştı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
1749543542644.png

Zaten sepette 5 adetten fazla ürün almana izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sepette ne kadar ürün olduğunun önemi yok. 30 euroyu geçmemeniz yeterli. Dün almaya çalıştığımda 1.270 TL'de uyarı vermişti vergiler hariç. Şimdilik aşağı yukarı o kadar düşünebilirsiniz.

5 sayısı aklınıza şurdan takılmış olabilir: Aylık 5 sipariş verme hakkınız var. 1 siparişi 1 paket olarak düşünebilirsiniz. Paketin içinde istediğiniz kadar ürün olabilir. 1 ayda 5 paket söyleyebilirsiniz.

Çözüm
@Iwatani Naofumi hocam deneyince öyle bir şey demiyor sorun çıkarmıyor.

@Crownguard bende böyle biliyordum hocam ama verdiğimiz para çöp olmasın diye yinede konu açtım. Alacağım 30 Euro sınırını geçmeyen tahminimce 10-15 ürün olacak ve şimdi gönül rahatlığıyla sipariş vereceğim. Teşekkürler.

@Iwatani Naofumi hocam deneyince öyle bir şey demiyor sorun çıkarmıyor.

@Crownguard bende böyle biliyordum hocam ama verdiğimiz para çöp olmasın diye yine de konu açtım. Alacağım 30 euro sınırını geçmeyen tahminimce 10-15 ürün olacak ve şimdi gönül rahatlığıyla sipariş vereceğim. Teşekkürler.

Pardon yanlış anlatmışım:
Doğrusu şu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapma hakkınız var ve her alışveriş, indirimler vs. dahili 1.270TL'nin altında olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı